2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

256 بازدید | 12 پست

سلام مامانا دختر من ۲سال و ۵ ماهشه تشخیص دادم ک وقتشه از پوشک بگیرمش با یسری علائمی ک داشت. الان روز سوم هست و خداروشکر شبها و موقع خواب ظهر هم پوشک نمیکنمش و خداروشکر مسئله ای هم نبوده و من یک ساعت یکبار میبرمش دستشویی حالا با بازی و هرچی روز اول خیلی متوجه نبود اما دیروز خوب و بود و امروز هم بهتر اما خب خودم هر یکساعت میبرمش یعنی خودش یاد میگیره با همین شیوه بگه ک دستشویی داره یا باید مورد های دیگ هم انجام بدم لطفا مامانای با تجربه راهنماییم کنن

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
بعداز یه مدت یاد میگیره و دیگه نیاز به یادآوری شما نیست.

یعنی خودم دیگ نبرمش یه ساعت یبار یا اینکه تامش رو روز ب روز بیشتر کنم مثلا بکنم ۲ ساعت یبار ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاد میگیره و میگه اما چون هنوز بچه هست ممکنه گاهی یادش بره

هربار که میخوای ببریش دستشویی ازش سوال کن جیش نداری؟؟ حتی اگه گفت نه، بگو بریم ببینیم داری یا نه؟! اینجوری یاد میگیره بفهمه کی داره کی نداره

یاد میگیره و میگه اما چون هنوز بچه هست ممکنه گاهی یادش بره هربار که میخوای ببریش دستشویی ازش سوال ک ...

آهان باشه خیلی ممنونم ...

الان نیازی هست تایم بین دستشوییش رو بیشتر کنم مثلا بکنمش ۲ ساعت یبار؟؟

آهان باشه خیلی ممنونم ... الان نیازی هست تایم بین دستشوییش رو بیشتر کنم مثلا بکنمش ۲ ساعت یبار؟؟

ببین الان که هر ساعت میبری دستشویی داره یا نداره، اگه نداره 2ساعتش کن

اما اگه در طول روز نوشیدنی خورد همون 1ساعت ببر

ببین الان که هر ساعت میبری دستشویی داره یا نداره، اگه نداره 2ساعتش کن اما اگه در طول روز نوشیدنی خو ...

بعصی وقتا میکنه بعضی وقتام نمیکنه اما خب کلا آب زیاد. میخوره منم واسه همین تند تند میبرمش

پس تا مفه وم جیش داشتن رو بفهمه فعلا هرساعت ببر

باشه خیلی ممنون از راهنماییتون...

فقط اینکه معمولا چند وقت طول میکشه ک این مفهوم رو درک کنن؟؟

باشه خیلی ممنون از راهنماییتون... فقط اینکه معمولا چند وقت طول میکشه ک این مفهوم رو درک کنن؟؟

بستگی به هوش بچه داره

تا الان هرچیزی بهش یاد دادی چقدر زمان برده؟؟ 

یکی زود یاد میگیره یکی دیرتر

یعنی خودم دیگ نبرمش یه ساعت یبار یا اینکه تامش رو روز ب روز بیشتر کنم مثلا بکنم ۲ ساعت یبار ؟؟؟

باید ببری تا کم کم یاد بگیره... تایمش هم بیشتر کن که یاد بگیره خودشو کنترل کنه ،ولی تا وقتی خبرت نکرد ،خودت ببرش

🖤

بستگی به هوش بچه داره تا الان هرچیزی بهش یاد دادی چقدر زمان برده؟؟  یکی زود یاد میگیره یکی دی ...

خداروشکر همه چیزو زود یاد میگیره