2777
2789
عنوان

چرا مادر شوهرا عروسای اولو .......

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 87 پست
چون تار موهاش پیدا نمیشه یعنی آدم بدی نیست؟ من مجردم و همیشه موهام کلی بیرونه ولی هیچ وقت دوست ندارم ...

منظورش این حد و حدود رو رعایت میکنه بحث حجاب نیس

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
جرات نمیکنم باهاش دهن به دهن بذارم از ایناس که بی چاک دهنه منم برا خودم ارزش قائلم 

من جای اون جاریت بودم کلا قطع رابطه میکردم

خاله ی منم وقتی که جوون بود شوهرش فوت شد

خانواده شوهرش میذارنش رو سرشون

هر سال عیدی میخرن براش دعوتش میکنن همه جا میرن باهم انگار نه انگار که داداششون فوت شده

بارها بهش گفتن داداشمون نیس ولی انگار تو بوی اونو میدی و انگار تو خونته

آدم باید انسان باشه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عروسه اولم خیلی اهمیت میدن بهم حتی چیزیم میخوان بخرن نظرمو میپرسن واسه خودشون 😊

البته اینکه برادرزاده پدرشوهرم هستم هم بی تاثیرنیس🙂

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
من فقط موندم چطوری حرفاشو میزنه که شما رو تحت تاثیر میزاره که به میل ایشون رفتار کنید باید به این قض ...

اولای عقدم هنوز ۴ماه از خیانتی که دیده بودم گذشته بود و بی عقل و نفهم بودم واقعا ۱۹سالم بود الان هم تجربم بیشتر شده هم پخته تر شد م خدا منو ببخشه 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
من فقط موندم چطوری حرفاشو میزنه که شما رو تحت تاثیر میزاره که به میل ایشون رفتار کنید باید به این قض ...

بعضیا کلامشون هم جادو میکنه بخدا دیرم همچین ادمایی یک کلمه میگن همه بدون درست یا غلط بودن قبول میکنن 

بعضیا هم بدبختا حرفشون پوچ هستش

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
من جای اون جاریت بودم کلا قطع رابطه میکردم خاله ی منم وقتی که جوون بود شوهرش فوت شد خانواده شوهرش ...

خوب نمیتونه بچه هاش نمیگن ما عمو و عمه داریم چرا نمیتونیم رفت و امد کنیم خودش همیشه میگه من بدرک بچه هام که نمیتونم حرف حالیشون کنمو چیکار کنم 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
الهی جاری دومیه سرکار میره؟ کجا زندگی میکنه؟

نه حقوق داره از شوهرش همین شهر خودمون هممون نزدیک همیم 

خوب نمیتونه بچه هاش نمیگن ما عمو و عمه داریم چرا نمیتونیم رفت و امد کنیم خودش همیشه میگه من بدرک بچه ...

کلا که نه

سالی ماهی یه بار بچه هامو فقط میفرستادم که ببینن همین

خودم عمرا اگه میرفتم پیششون

رسماً دارن با بدبخت عین یه تیکه آشغال رفتار میکنن متاسفم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

آخه بازم به تار مو ربطی نداره، من یکیو میشناسم خیلی باحجابه ولی ...

منظورش اینه خیلی مقیده 

تو هر قشر از جامعه با حجاب و بی حجاب استثنائاتی توشون هست نمیشه گفت خوب یا بد مطلق هستن

الا بذکر الله تطمئن القلوب