یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بُن خوارو بار و مسكن و حق اولادتون ميشه ٤ ونيم؟ ديگه چه اقلامي هست توي بُن اتون؟
بله دولتیه که البته صادرات وملت هم الان خصوصی شده یه بن ۴ونیم که فقط ازفروشگاه رفاه وهایپرمارکتهای معین میشه خرید کرد من خبر ازبانک اینده ندارم ولی مهرایرانم میشناسم چندتاازکارمندارو که خیلی راضین چون بالخره بانک ومزایای بی نظیرش ماخودمون ۵سال پیش توسعادت اباد برامون زمین خریدن بایه سهام که ماهانه اقساطشو پس میدیم همه ی بانکها این وضعیت رودارن من بانکی ندیدم ناراضی باشه مگه اینکه رسمی نباشه که اونام کم کم ۱۰تومن روبی مزایا میگیرن
بُن خوارو بار و مسكن و حق اولادتون ميشه ٤ ونيم؟ ديگه چه اقلامي هست توي بُن اتون؟
نه خوار وبار وحق مسکن واینا کلا روحقوقه نه بجز اینا ۴ونیم فقط بن میدن هرچی میتونی بخری مثلا من خودم ۳ماه خرجش نمیکنم میرم ازرفاه وسیله برقی یا لوازم خانگی برمیدارم بستگی داره چی بخوای بگیری یامثلا شهریور ماه واسه کارانه ۷۹میلیون گرفتیم بانک فقط حقوق نیست مزایاش بیشتره