2777
2789

بدون آزمون قبول كردن؟ چندسالتونه شما؟ 

كلاً بد نيست ولي خب در شرايط فعلي جامعه همينم خوبه كه بري 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

30

الان خيليا دارن از بانك ميان بيرون چون حقوق ها كمه و اكثراً در چند سال اخير خودشونو بستن و ميان بيرون و مهاجرت ميكنن ، اگر شغلي نداري، برو خب خوبه

من خواهرم بانك آينده هست ميگه اش دهن سوزي نيست ولي بيرونم بياد كه خبري نيست 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
الان خيليا دارن از بانك ميان بيرون چون حقوق ها كمه و اكثراً در چند سال اخير خودشونو بستن و ميان بيرو ...

اخه وام و مزایا دارن

جاری من بانک صادراته تیلیاردره

خونه ماشین و باغ و .... داره

من زارتخونه 1 دونه وامم بهم نمیده

شرکتی هم هستم اینجا هیچ مزایایی ندارم ولی میگم حداقل شرکتی بانک بعد از چند سال تبدیل وضعیت میشم یه وامی دارم در کنارش

اخه وام و مزایا دارن جاری من بانک صادراته تیلیاردره خونه ماشین و باغ و .... داره من زارتخونه 1 دو ...

بله همسرم منم ریس یه بخشه توسرپرستی بانک اتفاقا عالیه کلی مزایا داره ماخودمون باهمین مزایا دوتاخونه وزمین گرفتیم بهترین جاهمین بانکه حتما برو

اخه وام و مزایا دارن جاری من بانک صادراته تیلیاردره خونه ماشین و باغ و .... داره من زارتخونه 1 دو ...

ازمن که همسرم توبانکه بپرس واقعا رضایت دارم وایده آل زندگی میکنم انشالله بعد مدتی همتبدیل وضعیت میشید انشالله شایستگیهاتون رونشون میدین

الان خيليا دارن از بانك ميان بيرون چون حقوق ها كمه و اكثراً در چند سال اخير خودشونو بستن و ميان بيرو ...

مگه میشه کارمند بانک باشی وحقوقت پایین باشه حداقل حقوقشون ۱۴،۱۵تومنه که کلی مزایا ووام وبن دارن ماخودمون ۴ونیم فقط بن داریم

مگه میشه کارمند بانک باشی وحقوقت پایین باشه حداقل حقوقشون ۱۴،۱۵تومنه که کلی مزایا ووام وبن دارن ماخو ...

كدوم بانكيد شما؟ 

بانك با بانك فرق. داره 

بانكاي دولتي مثل ملي و صادرات و مسكن و … خيلي خوبن ولي خصوصي ها معمولي هستن 

ميگم خواهر خودم بانك خصوصيه

برو 

اگر شركتي هستي برو سامان لااقل از اونجا كه هستي بهتره

كارمند خودش ميشي يا شركتهاي زير مجموعه بانك؟ 

مگه میشه کارمند بانک باشی وحقوقت پایین باشه حداقل حقوقشون ۱۴،۱۵تومنه که کلی مزایا ووام وبن دارن ماخو ...

بُن خوارو بار و مسكن و حق اولادتون ميشه ٤ ونيم؟ 

ديگه چه اقلامي هست توي بُن اتون؟ 

بُن خوارو بار و مسكن و حق اولادتون ميشه ٤ ونيم؟  ديگه چه اقلامي هست توي بُن اتون؟

بله دولتیه که البته صادرات وملت هم الان خصوصی شده یه بن ۴ونیم که فقط ازفروشگاه رفاه وهایپرمارکتهای معین میشه خرید کرد من خبر ازبانک اینده ندارم ولی مهرایرانم میشناسم چندتاازکارمندارو که خیلی راضین چون بالخره بانک ومزایای بی نظیرش ماخودمون ۵سال پیش توسعادت اباد برامون زمین خریدن بایه سهام که ماهانه اقساطشو پس میدیم  همه ی بانکها این وضعیت رودارن من بانکی ندیدم ناراضی باشه مگه اینکه رسمی نباشه که اونام کم کم ۱۰تومن روبی مزایا میگیرن 

بُن خوارو بار و مسكن و حق اولادتون ميشه ٤ ونيم؟  ديگه چه اقلامي هست توي بُن اتون؟

نه خوار وبار وحق مسکن واینا کلا روحقوقه نه بجز اینا ۴ونیم فقط بن میدن هرچی میتونی بخری مثلا من خودم ۳ماه خرجش نمیکنم میرم ازرفاه وسیله برقی یا لوازم خانگی برمیدارم بستگی داره چی بخوای بگیری یامثلا شهریور ماه واسه کارانه ۷۹میلیون گرفتیم بانک فقط حقوق نیست مزایاش بیشتره