بچه ها از جام پاشدم ترشح آب مانند داشتم ولی در حد چند قطره نبود لباس زیرم خیس شد، بدون غلیظ نیست بو هم نداره آبکیه، شنبه زایمانمه ترسیدم نکنه کیسه ی آب سوراخ شده باشه از کجا بفهمم؟
۴ روزه قرص واژینال هم استفاده میکنم
می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خب از خواب پا شدم خب یهو پاشدم شلوارم یهو خیس شد اگ خیلی خیلی گرم بوده همراشم خون داشته برا کیسه آبه ولی اگ همینجوری بوده بعضیا نزدیکای زایمان بی اختیار میشن ادرارشون میریزع
دعا میکنم به هرچی تو دلته برسی میشه برا منم دعا کنی؟
عزیزم ترس نداره اروم باش اگه در حدی بوده که لباس زیرتو خیس کرده کامل کیسه آب (آمینیون )بوده خونسردی خودتو حفظ کن برو پیش دکترت احتمالا درد زایمانت شروع شه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب