2777
2789

بچه ها از جام پاشدم ترشح آب مانند داشتم ولی در حد چند قطره نبود لباس زیرم خیس شد، بدون غلیظ نیست بو هم نداره آبکیه‌‌، شنبه زایمانمه ترسیدم نکنه کیسه ی آب سوراخ شده باشه از کجا بفهمم؟

۴ روزه قرص واژینال هم استفاده میکنم

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکنه کیسه آب باشه پاشو برو بیمارستان بخش زنان خودشون متوجه میشن که کیسه آب یا نه پاشو برو همین الان لطفا 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

من خب از خواب پا شدم خب یهو پاشدم شلوارم یهو خیس شد اگ خیلی خیلی گرم بوده همراشم خون داشته برا کیسه آبه ولی اگ همینجوری بوده بعضیا نزدیکای زایمان بی اختیار میشن ادرارشون میریزع

دعا میکنم به هرچی تو دلته برسی میشه برا منم دعا کنی؟

عزیزم ترس نداره اروم باش اگه در حدی بوده که لباس زیرتو خیس کرده کامل کیسه آب (آمینیون )بوده خونسردی خودتو حفظ کن برو پیش دکترت احتمالا درد زایمانت شروع شه

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️

اگه زیاد باشه که مثل اینکه داری با لیوان اب میریزی در این حده

ولی کم باشه با مثلا قطره اون با سونو معلوم میشه

نواربهداشتی بذار اگه خیس شد بازم برو بیمارستا واسه معاینه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷

برو بیمارستان تست بده احتمالن سوراخ شده 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
کیسه آبت به احتمال زیاد داره پاره میشه برو بیمارستان سزارینی هستی؟

آره

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

کیسه آبت پاره بشه دردات شروع میشع کع

البته نع فوری اما یادمه برای خواهرم اینطوری بود

مبارک باشه گلم 😍👍

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷