2777
2789
عنوان

کیا بچشون بی اشتهاس؟

197 بازدید | 34 پست

کدوم شربت اشتها رو جواب گرفتید؟من دو قوطی راسیپ دادم خوب تپل شد و پر اشتها الان تموم شده اخه شنیدم نباید دو قوطی بیشتر داد حالا ک تموم شده و خوب تپل شده از وختی تموم شده باز بی اشتها شده میترسم باز لاغر شه چی بدم اشتهاش باز شه عوارضش کم باشه مولتی ویتانینو زینک میدم اثر نداره

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›

من خودم یه بچه ی بی اشتهام   

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخونده رد نکنید جواب بدید از تجربه هاتون بگید خدا خیرتون بده

ولله من تجربه بچه کم اشتهاروندارم ماشالله چهارتا بچهام اندازه چهل نفر میخورن 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

من با دارو اشتهای بچمو زیاد نمیکنم

غذاهارو جوری که دوس داره بهش میدم 

شاید یکی دوماه زمان گذاشتم بدونم چیو چه جوری میخوره

دنبال تپل شدنش هم نیس، وزنش رو نمودار رشدش باشه و تامام

۱سال ونیمشه ۱۰ کیلو و ۳۰۰ وزنشه

من با دارو اشتهای بچمو زیاد نمیکنم غذاهارو جوری که دوس داره بهش میدم  شاید یکی دوماه زمان گذا ...

دختر من 6سالشه تا اشتها نداشته باشه چیزیو ک دوست داشته باشه ام نمیخوره 

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›
من با دارو اشتهای بچمو زیاد نمیکنم غذاهارو جوری که دوس داره بهش میدم  شاید یکی دوماه زمان گذا ...

من پسرم یکسال چهارماهشه نزدیک ۱۴کیلو

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅