2777
2789
عنوان

به نظرتون داداشم پولدار یا متوسط ؟

2355 بازدید | 59 پست

بچه ها من دوتا داداش دارم داداش دومی من متولد۷۰   از ۱۷ سالگی عاشق شد و ۲۰ سالگی زن گرفت بدون کوچک ترین سرمایه طوری که وقتی رفتیم خواستگاری دوست دخترش گفتیم فقط یه موتور داره با یه گوشی تلفن همراه هیچی دیگه هم نداره خلاصه ازدواج کرد 

الان که ۳۰ سالش شده یه خونه داره که ارزشش ۳ میلیارد دوتا مغازه داره که یکیش ۴ میلیارد  یکیش ۳ میلیارد یه ماشین چینی اس ۷ هم داره که قیمتش ۷۰۰ میلیون و خورده ای و یه باغ کوچولو  در حد یه میلیارد هم داره طلاهای وزنشم یه ۳۰۰ میلیونی هست حالا به نظرتون داداشم وضعش معمولی شده یا خوب ؟

امان از روزی که گدا معتبر شود   

باید به خودش و زنش تبریک گفت بخاطر این همه پشت کار 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

رمز موفقیتشو بگو

کارشون چیه

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خوبه تو سی سال این همه پیشرفت

بیشتر سی ساله ها الان مجرد بی کار و بی پولن

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من