2777
2789

امروز صبح داداشم زنگ زد گفت پاشو بیا فلان اداره از یه خانوم خوشم اومده شمارش برای ازدواج بگیر 😍 تعجب کردم اخه داداش من تا حالا از این حرفا نزده بود منم رفتم همون اداره از خانوم پرسیدم مجردین ؟ گفت اره و شرایط داداشم گفتم دختره ۲۷ سالش بود و چشم سبز و کارمند اون جا هستش و لباشم پروتز داشت خیلی خوشگل بود و شماره خودش داد ولی اخر بار گفت من شغلم برام مهمه و حتما میخام شاغل باشم برادرتون زن خانه دار میخاد؟ منم به داداشم گفتم گفت چطوره به دختره بگم همین حقوقی که اینجا میگیری من بهت میدم تو فقط باشگاه یا کلاس نقاشی برو و به چیزایی که علاقه داری برس به نظرتون دختره بدش میاد داداشم این بهش بگه ؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

بله

مشکلش چیه کار کنه

بالاخره زحمت کشیده تا کارشو به دست بیاره 

اگه خوشگلم باشه که پسرای زیادی میان خواستگاریش که با کارش مشکلی ندارن چرا با برادر شما که با شرطش موافق نیس ازدواج کنه؟

بخواهید، که به شما داده خواهد شد؛ بجویید، که خواهید یافت؛ بکوبید، که در به رویتان گشوده خواهد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد مثلا همین حقوقی که تو اداره میگیره رو داداشم بهش بده موضوع ازدواج هم قید کنن که ماهانه داداشم همون مبلغ بهش بده به نظرتون به دختره برمیخوره یعنی ؟

امان از روزی که گدا معتبر شود   

قطعا بدش میاد چون اول گفته کارم برام‌مهمه

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌

اره 

نگو

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

نمدونم چرا حس میکنم برادرتون خیلی ظاهربین هستن🤔

شایدم من اشتباه میکنم.

ان شاءالله خوشبخت بشن.

آره بنظر من دختره بهش میاد اینطور بهش بگه 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.