2777
2789

من عقب افتادم مثلا الان باید کارشناسی باشم کاردانیم

به خونواده ام چیزی نگفتم فک میکنن کارشناسی ام فکر میکنن مثلا ۲ ترم دیگ تموم میکنم ولی من در واقعیت تازه این مهر انشاالله اگه خدا بخواد میرم کارشناسی 

واقعا نمیدونم حالم خیلی بده از خونوادم پنهون کردم اونم دانشگاه آزاد که شهریه مو میدن نمیدونم به خونوادم بگم واقعیتو یا ن ولی خیلی ناراحت نیشن و سرزنش میکنن

چیکار کنم واقعا داشتم تلاش میکردم امیدوار بودم میرم کارشناسی دیروز دیدم دوستام که با هم وارد دانشگاه شدیم  ترم آخر کارشناسی میشن مهر واقعا ناامید شدم واسه یه شکست و حال خرابی دانشگاه رو گند زدم واقعا اه عقب افتادم مامانم چشم انتطار کارمند شدن منه 

چیکار کنم 😭💔

میترسم از دختر خالم عقب بیفتم با اینکه درس اون طولانی تره و رشته بهتر خونواده ها رقابتی ان مقایسه میکنن هیچکی اینو نمیدونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخام سرزنشت کنم ولی کاش بیشتر ازاین تلاشتو میکردی که شرمنده خونوادت نشی.منم تو همین شرایطی بودم خونوادم وضع مالی خوبی نداشتن درسته دوسه تا درسو افتادم ولی تمام تلاشمو کردم جون کندم که ۹ترمه نشم و شرمنده نشم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

چرا نگفتی عزیزم؟

بگم که چی 

من سر بعضی از امتحانا واسه افسردگی و حال خرابی نرفتم نمیدونم دیگه یکهو به خودم اومدم درسا رو هم مونده 

خیلی فشارا خوردم تو این سال دانشجوییم نه پدرم متوجه شد نه مامانم  

بگم که چی من سر بعضی از امتحانا واسه افسردگی و حال خرابی نرفتم نمیدونم دیگه یکهو به خودم اومدم درسا ...

خب همینارو تک تک میگفتی نمیزاشتی روهم جمع بشه اینجوری بشه .

به نظرم بشین بهشون بگو

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

نه نمیان به هیچ وجه من میشناسمشونیعنی نمیشه متوجه نشنمگه نمیشه کاردانیو ۱ سال و نیم تموم کرد ؟

راستشو بگو 

هر چی بیشتر بگذره کارت سخت تر میشه 

بگو حال روحیم خوب نبوده 

بگو شرمنده هستی و جبران میکنی 

کنار میان 

نمیخام سرزنشت کنم ولی کاش بیشتر ازاین تلاشتو میکردی که شرمنده خونوادت نشی.منم تو همین شرایطی بودم خو ...

من سر امتحانا نرفتم افسردگی شدید داشتم اونموقع تو دانشگاه تنها بودم یه دوست داشتم صمیمی نبودیم سر کلاسا گریه ام میگرفت حالم شدید بد بود سر ی موضوعی

هیچ چیزی بهتر از صداقت نیست تانفهمیدن خودت بگو

یعنی متوجه میشن؟

منکه بلخره کارشناسی تموم میکنم 

مگه نمیشه ۱ سال و نیم تموم کرد 

واقعا نمیتونم بگم 

پدرم خیلی بداخلاق و عصبیه مامانم بدبرخورد میکنه