سلام خانما من اولین بار استفاده کردم و منتظرم چند درصد احتمالش هست که نتیجه بگیرم این ماه؟ اگه مثبت نشد ماه بد بارم همین قرصو آمپول استفاده کنم یا فقط قرص کافیه؟؟ تجربه شما چیه
ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
۲۹آبان پریود شدم این دوره ۲۵آذر شدم سیکلم شد۲۶روزه
منم1 آذر پریود شده بودم دومی رو 30 آذر پریود شدم رفتم دکتر دوباره همون قرص همون آمپول رو نوشت ولی این ماه میخوام نخورم ماه دیگه راستش موندم دو روز لتروزول خوردم و قط کردم
ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
منم1 آذر پریود شده بودم دومی رو 30 آذر پریود شدم رفتم دکتر دوباره همون قرص همون آمپول رو نوشت ولی ای ...
من ۲۵آذر پریود شدم رفتم دکتر شبی سه تا لتروزول داد یکی از فولی ها خ بزرگ شده کگفت به درد نمیخوره یکی دیگه امروز ده میل بود گفت سه شب دیگه لتروزول بخور پنج شنبه آزادسازی بزن یه پمادمداد گفت رحمآماده میکنه
درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰