2777
2789
عنوان

خانمای بارداری که با لتروزول و آمپول سینال اف نتیجه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 13782 بازدید | 41 پست
من امپول نمیزدم . لتروزول فقط

خداروشکر که نتیجه گرفتی یادته علائم قبل پریودت چی بود من اصلا سینه درد ندارم و میخوام 5 روز مونده به پریودم بی بی بزنم جواب میده؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
خداروشکر که نتیجه گرفتی یادته علائم قبل پریودت چی بود من اصلا سینه درد ندارم و میخوام 5 روز مونده به ...

من هیچ علایمی نداشتم .فقط درد پریود داشتم نزدیک پریود . میگفتم الانه پریود شم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که مثبته عزیزم علائم چی داری شما چند روز به پریودت مونده

ماه پیش۲۹آبان پریود شدم

ولی پنج شنبه میشه پونزدهمین روز آمپول ک بی بی میزنم

فقط گاهی سمت راست دلم درد میگیره دیروز کلا تیر میکشید سمت راستم امروز کمتر شده

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
من هیچ علایمی نداشتم .فقط درد پریود داشتم نزدیک پریود . میگفتم الانه پریود شم

منم هیچ علائمی ندارم بجز درد زیر شکم که میگیره و ول میکنه و مثانم فشار میاد حس میکنم تاثیر های آمپول باشه

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
منم هیچ علائمی ندارم بجز درد زیر شکم که میگیره و ول میکنه و مثانم فشار میاد حس میکنم تاثیر های آمپول ...

منم همون درداروداشتم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
ماه پیش۲۹آبان پریود شدم ولی پنج شنبه میشه پونزدهمین روز آمپول ک بی بی میزنم فقط گاهی سمت راست دلم ...

منم 1 آذر پریود شدم  مث توام منم میخوام 5 شنبه بزنم منفی شد 28 بزنم

منم همون درداروداشتم

ممنونم از راهنماییت عزیزم ایشالا که سالم دنیا بیاری نی نی تو منم ایشالا تو این ماه حامله شم

منم 1 آذر پریود شدم  مث توام منم میخوام 5 شنبه بزنم منفی شد 28 بزنم

من فردام میتونم بزنم اگه با روز آمپول حساب کنم فردا میشه روز ۱۴

اما میذارم پنج شنبه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
من فردام میتونم بزنم اگه با روز آمپول حساب کنم فردا میشه روز ۱۴ اما میذارم پنج شنبه

ایشالا که مثبته با خبرای خوب بیای منم امیدوار شم من 5 شنبه بزنم 5 روز به موعدم میمونه 

ایشالا که مثبته با خبرای خوب بیای منم امیدوار شم من 5 شنبه بزنم 5 روز به موعدم میمونه 

من اگه پریودم سی روزه هم‌باشه پنج شنبه پنج روز مونده به موعدم

عزیزم منم فردا بی بی میزنم توام زدی خبر بده بهم من فردا 4 روز به موعدمه ببینیم خدا چی میخواد فک کنم شماهم 3 روز به موعدت داری فردا 

چه خبر زدی بی بی عزیزم