2777
2789

چند ساله از درس فاصله گرفته بودم ... الآنم که می‌خوام برا امتحانام درس بخونم اصلا تمرکز ندارم... یه جمله میخونم و وسطش یه فکر دیگه میاد توی ذهنم...

فکرایی که حال روحیم هم بهم میریزه... مثلا فکر اینکه چیزی تا امتحانا نمونده و منم هیچی نخوندم،و بعدش پر از استرس میشم و مغزم قفل میشه...یا مثلا اینکه چرا فلانی اون حرف رو بهم زد و از این جور چیزا.... عین وقتایی که آدم می‌ره حموم و یادش میاد که چرا تو دعوا فلان جواب رو نداده😂

این یک مورد از فکرایی هست که میاد توی ذهنم...

بقیش مربوط به مشکلات زندگی هست که ترجیح میدم اینجا نگم...

چیکار کنم تمرکز داشته باشم بنظرتون...

دی ماه امتحانات ترم هست...😭هیچی نخوندم 

منم مثه توام دانشجوام هیچکار نکردم دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم

منم واقعا توش موندم ... ولی چون گفتن امتحانامون تستی هست یکم امیدوار شده بودم. اما هر جوری می‌خوام برنامه بریزم انگار نمی‌رسم اینهمه درس بخونم... البته با این سبک تمرکزی که من دارم... وگرنه هر آدم سالمی یه دور از رو صفحه بخونه یاد میگیره ... من ده بار باید بخونم از بی تمرکزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واقعا توش موندم ... ولی چون گفتن امتحانامون تستی هست یکم امیدوار شده بودم. اما هر جوری می‌خوام ب ...

عزیزم منم مثل شمام

فردا فیزیک دارم

صبح ساعت هشت بیدار شدم و تا الان از ۱۳ صفحه جزوه فقط نصفه صفحه خوندم...اصلا تمرکز ندارم...حوصله ام ندارم...هرچی تحقیق کردم جوابای تکراری میدن..هی صاف بشینید...دمای هوا نباید گرم باشه و غیره

ولی هیچکدوم جواب نداد

منم نمیدونم چ کنم😟

کاربری دست دونفره