2777
2789
عنوان

خالم نمیذاره پسرش قران بخونه چون..........

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 86 پست
تو قرآن مگه حرف بی ادبی هست؟؟🙄ایشون واقعا روانشناس لازم هست که حتما باید درمان شه 

آخه حالشون از فاطمه ی زهرا(س) وپیغمبرزده جلو تخته گاز داره میره بهشت🚴🤦

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
آخه حالشون از فاطمه ی زهرا(س) وپیغمبرزده جلو تخته گاز داره میره بهشت🚴🤦

پسرش هم فقط به ما زنگ میزنه منو ببرین بیرون مامانم منو زندانی کرده

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرش کتکش میزنه الانم چند ماهه نیست

فشار روانی باعث میشه آدم وسواس بگیره

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
احتمالا منظورش قسمت احکام نکاح وصیغه وکنیزواحکام جنابته و...🤭

دقیقا هم همینه .

حالا درسته که اون خانم مشکل داره کاری نداریم 

ولی دقیقا بعضی از ایات قران رو بچه ها باید کمی بزرگتر باشن تا متوجه بشن . حتی روایت هست که به دخترانتون سوره نور بیاموزید و زیاد سوره یوسف نخونن . منظور این نیست که سوره یوسف بده منظور مفاهیمی هست که در اون اومده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پسرش هم فقط به ما زنگ میزنه منو ببرین بیرون مامانم منو زندانی کرده

بچه ی بیچاره😭

دقیقا هم همینه . حالا درسته که اون خانم مشکل داره کاری نداریم  ولی دقیقا بعضی از ایات قران رو ...

چه جالب

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......

اگه یه چیز بی ادبی بود تو قرآن پس چرا اومده تو اون کتاب ؟اتفاقا اینا چیزایی هستن تو طبیعت وجودی هر انسان که تو قرآن اومده دیگه متاسفانه تو جامعه الان ما به اسم اسلام اینا رو تابو میگن در حالیکه اون موقع اینا یه چیز طبیعی بوده داریم کجا میریم واقعا؟!؟!اگه اینجوری اگه بی ادبیه چرا خالتون بچه آورده مگه قرار نیست یه روزی در آینده ازدواج کنه شاید و... لابد اینا هم بی ادبین؟!😐😑😶

اگه یه چیز بی ادبی بود تو قرآن پس چرا اومده تو اون کتاب ؟اتفاقا اینا چیزایی هستن تو طبیعت وجودی هر ا ...

نمیدونم 😢😢😢😢😢😢😢😢

فقط میخواییم پسرشو از دستش نجات بدیم

یا خدا 

ادم چی بگه اخه🤕

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
حالت وسواس فکری داره فقط ببریدش روانشناس. سوره ی ناس وآیه الکرسی هم براش خوبه . یا اکثر امام زاده ها ...

زشته اجی یا اکثر امام زاده های ‌...... دیگه چی بود

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
این بچه شک نکن ها شک نکن چیز خوبی نمیشه در آینده چون محدودیت بی جا طمع آزادی بیش از حد میاره 

واییییییی