2777
2789
چقدر منی توووو منم ماهی۲۰۰میگیرم 

الان ب این نتیجه رسیدم ک پس انداز برای زن حکم نفس و داره چون زندگی خیلیییی قابل پیش بینیه 

۲۰۰ ام خوبه گل من تو این اوضاع اقتصادی باید سازش کنیم 

من قبلا اوایل ازدواج ماهی ۳۰۰ میگرفتم اونم بعضی وقتها کم میاوردیم برا خرج خونه بهم نمیداد ولی الان پس انداز ام ندارم تو فکر پول جمع کردنم البتهههه من اولویتم سلامتی بعد پس اندازه 

مثلا دنددن خراب دارم اول میخوام دندونهام و درست کنم 

ولی برای چیزای دزگ الکی پول نمیدم 

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍
الان ب این نتیجه رسیدم ک پس انداز برای زن حکم نفس و داره چون زندگی خیلیییی قابل پیش بینیه  ۲۰۰ ...

اذه خداروشکر ۲۰۰میده من همشو نگه میدارم اصلا خرج نمیکنم همه ی خرجامو میده

والا تو این گرونی و اجاره خونه و اینا باید جمع کرد دیگه 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا دخترک درکت میکنم ولی خب هزینه های دختر کوچولوت ک همسرت میده  یک تومن برا پول توجیبی بهت می ...

عزیزم خب از همون پول خودم برا دخترمم خیلی وقتا خرید میکنم چون واقعا همسرم درامدش نمیرسه برای اینهمه هزینه برای دخترم برا همینم کم میارم

الان ب این نتیجه رسیدم ک پس انداز برای زن حکم نفس و داره چون زندگی خیلیییی قابل پیش بینیه  ۲۰۰ ...

البته پس انداز خوبه ولی خب من طلا هم زیاد دارم که فکر میکنم خودش پس اندازه دیگه شاید برا همین زیاد فکر پس انداز نیستم