2777
2789

اره‌ من قطع کردم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشمت تارشده؟من احساس میکنم چشمم سِر شده ی اینجور حالتایی

اره تاری دید داشتم . گوشم صدا میداد .حالم خیلی بد‌ کرد .با وز پایین تر شروع کردم ولی عوارضش زیاد بود یه مدت بعد قطع کردم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
اره تاری دید داشتم . گوشم صدا میداد .حالم خیلی بد‌ کرد .با وز پایین تر شروع کردم ولی عوارضش زیاد بود ...

من خیلی حالم بده توانتهای چشمم سمت چپ حس سنگینی میکنم گوشم درد میکنه،فقطم ی چشمم تاره

چاقم شدم

منم چند سال پیش یه دوره مصرف کردم،خیلی وزنم بالا رفت و اشتهام زیاد شد، ولی حالم خیلی بهتر شد، بخاطرحادثه فوت برادرم داغون بودم، گاهی هرچی دم دستم بود میزدم خورد میکردم بعدش پشیمون میشدم😞😞😞

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏

بعد به دکترا میگی واسه ماها عوارض داشته میگن نه 

من اول سرترالین خوردم حالمو بد میکرد و حس غم عالم میومد سراغم و بدنم کبود میشد دکتر میگفت الکی میگی و خلاصه یه دفعه قشنگ شستم پهنش کردم تا بفهمه حرف ادمو قبول کنه از این دکتر گنده تر هم که تخصص های دیگه داشتن و استاد دانشگاه تهران بودن حرف منو واسه عوارض دارو قبول میکردن اونوقت این قبول نمیکرد

از اونورم بهش میگفتم سیتالوپرام چاق میکنه میگفت نه تو خودت میخوری 

منم میگفتم اره تو راست میگی