2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم باتجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 26 پست

سلام عزیزم،من تقریبا شهریور ماه انجام دادم خیلی استرس داشتم مخصوصا تو نی نی سایتم که میخوندم چقدر درد داره و فلان کاملا گرخیده بودم😅اول ازت خواهش میکنم اصلااااا توی نی نی سایت در مورد دردش نخون چون فقط استرس میگیری من یکساعت قبل یه شیاف و یه مسکن مصرف کردم زمانی که نوبت من بود یه خانمی کارش تموم شده بنده خدا نگو ناهار نخورده ضعف کرده حالش بد شده من که ایشونو دیدم بدتر بدنم میلرزید چون من به درد وحشتناک حساسم،وقتی که پرسنل داشت کارشو انجام میداد همش منتظر اون درد وحشتناکه بودم که حالم بد بشه😑به خانمه گفتم خیلی مونده به جای دردناکش برسیم گفت نه انجام دادم اصلا باورم نمیشد که تموم شده یه درد کوچیک بود که قابل تحمل بود برام،بعدش فقط یه کوچولو سر گیجه داشتم و تمام فقطططط اصلااا نترس همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم،من تقریبا شهریور ماه انجام دادم خیلی استرس داشتم مخصوصا تو نی نی سایتم که میخوندم چقدر در ...

خوب خداروشکر بعدش باردار شدین

من از چیزای ک خوندم نگم براتون به شوهرم گفتم ولش بچه نمیخوام فقط اینکه من فردا روز هفتممه و قرصی ک میگن واینا نخوردم هیچ نمیدونستم  و راسته میگن همون روزش نوبت نمیدن باید صبر کنی اخه دکترم گفت باید روز بعد پریودی اخه چکار کنم کجا برم جای رو بلد نیستم ک انجام بدن اهوازم هستم

خوب خداروشکر بعدش باردار شدین من از چیزای ک خوندم نگم براتون به شوهرم گفتم ولش بچه نمیخوام فقط اینک ...

نه عزیزم جواب عکسم رو بردم سالم بود همسرمم سالمه ولی خب تا الان که خدا نخواسته راضیم به رضاش،من تو شهری که بودم پزشکاش آقا بودن من رفتم قم،حداقل یک هفته زودتر نوبت بگیرین وحتما حتما داروهاتو مصرف کن چون اون داروها باعث میشه عفونت نگیری،اگه این ماه نتونستی مصرف کنی بنداز ماه بعد چون احتمال گرفتن عفونت بالاس

نه عزیزم جواب عکسم رو بردم سالم بود همسرمم سالمه ولی خب تا الان که خدا نخواسته راضیم به رضاش،من تو ش ...

از ته دلم میخوام ک خدا بهتون دوتا فسقلی بده و دامنتون سبز شه بحق فاطمه زهررا 

اره پس کنسله ماه بعد میرم 

خوب خداروشکر بعدش باردار شدین من از چیزای ک خوندم نگم براتون به شوهرم گفتم ولش بچه نمیخوام فقط اینک ...

ببین دردش قابل تحمله فقط زیاد بهش فک نکن که بترسی،انشالله که بعدش مادر میشی عزیزم

از ته دلم میخوام ک خدا بهتون دوتا فسقلی بده و دامنتون سبز شه بحق فاطمه زهررا  اره پس کنسله ماه ...

ممنون عزیزم انشالله خدا به مراد دل توم نظر بندازه،ناراحت نباش دوره نازایی نمونده دیگه،اره حتما داروهاتو مصرف کن چون خدایی نکرده عفونت بگیری خودش پروسه اقدامتو عقب میندازه

انشالله به امید خدا 

باز خوبه شما حداقل باردار شدی و نمونده برات من تو این یکسال و سه ماه هنوز یبارم باردار نشدم همش میگم کاش بشم سقطم بشه عیب ندارع حداقل بدونم مشکلی نداریم😅

باز خوبه شما حداقل باردار شدی و نمونده برات من تو این یکسال و سه ماه هنوز یبارم باردار نشدم همش میگم ...

خدانکنه سقط خیلی بدهه خیلی هیچوقت اینطور نگو انشالله دامنت سبز میشه صبوری کن