2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم باتجربه ها

382 بازدید | 26 پست

سلام خانوما من دکترم برام عکس رنگی نوشته بعدش دقیقا نمیدونم کجا باید برم مراکزش کجان اهواز هستم و اینکه واقعا همون روزش نوبت نمیدن ؟؟؟؟دکترم بهم گفت ک باید یه روز بعد از تموم شدن پریودی بری نمیدونم چکار کنم تجربه ی ندارم کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون روزای اول پریودیت زنگ بزن نویت بگیر

باید دو روز قبلش انتی بیوتیک بخوری

هر مرکزی ی چیزی میگه

مثلا من هم مترونیدازول خوردم هم داکسی سایکلین

هم فلوکونازول

ولی جای دیگه ک اول تماس گرفته بودم فقط گفته بود ازیترومایسین 

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
همون روزای اول پریودیت زنگ بزن نویت بگیر باید دو روز قبلش انتی بیوتیک بخوری هر مرکزی ی چیزی میگه ...

من هیچی نخوردم اصن و پریودیم تقریبا تمومه چ گلی به سرم بگیرم این دکترم ک هیچی نگفت فقط برام نوشت و داد دستم 

من هیچی نخوردم اصن و پریودیم تقریبا تمومه چ گلی به سرم بگیرم این دکترم ک هیچی نگفت فقط برام نوشت و د ...

معمولا تا روز ۱۱ سیکل انجام میدن

فردا زنگ بزن نوبت بگیر خودشون میگن چی بخوری

فردا روز ۷ میشی نهایت روز ۹ میری انجام میدی

منم روز ۹ رفتم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
معمولا تا روز ۱۱ سیکل انجام میدن فردا زنگ بزن نوبت بگیر خودشون میگن چی بخوری فردا روز ۷ میشی نهایت ...

نتیجه گرفتین باردار شدین ؟؟؟

اره باید حتما زنگ بزنم