2777
2789

سلام دوستان اول ارتون خواهش میکنم برای سلامتی پدرم لطفا دعا کنین

انشالله همه تون سابه پدراتون رو سرتون پایدار باشهاوناایی هم ک پدر شون به رحمت خدا رفته روحشون شاد باشه

عزیزان iron خون  پدرم کمه

ولی ferritin خون خیلی بالاست 

Wbc خیلی بالا 

Rbc حداقل رنج نرمالع 

این یعنی چی میشه توضیح بدین 

خداجووووونم بخاطر انچه دادي و هرانچه ندادي شكر

wbc بالا نشون دهنده عفونت هست در بدن یا بیماری خاصی

سطح بالای فریتین و سطح پایین آهن، اختلال ذخیره اهن رو نشون میده، مثل هموکروماتوز یا یه بیماری مزمن

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

wbc بالا نشون دهنده عفونت هست در بدن یا بیماری خاصی سطح بالای فریتین و سطح پایین آهن، اختلال ذخیره ...

عزیزم مگه فریتین همون اهن نیس؟!؟۰

wbc بالا نشون دهنده عفونت هست در بدن یا بیماری خاصی سطح بالای فریتین و سطح پایین آهن، اختلال ذخیره ...

خیلی ممنونم

پدر جدیدا کبدش مشکل پیدا کرده 

اندوسکوپی و کلونوسکوپی هم شده یه پولیپهای بوده ک نمونه برداری کردن 

خیلی ممنونم پدر جدیدا کبدش مشکل پیدا کرده  اندوسکوپی و کلونوسکوپی هم شده یه پولیپهای بوده ک ن ...

بله تو بیماری های مزمن کبدی هم بوجود میادش

دارو میدن واسه حل مشکل

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
فرتین پروتئینی هست که مسئول ذخیره آهنه

ببخشید سوالام زیاد شد

الان دکتر بهمون هیچی نگفتن 

تغذیه چطور باشه

به خاطر ضعفی ک دارن هروز گوشت میخورن 

مشکلی نداره؟

ببخشید سوالام زیاد شد الان دکتر بهمون هیچی نگفتن  تغذیه چطور باشه به خاطر ضعفی ک دارن هروز گ ...

من نمیدونم دقیقا مشکل پدرتون چی هستش

مشکل کبدیش چی هست دقیقا؟

بله پرهیزات غذایی باید حتما داشته باشن

ولی بسته به مشکلش، دکترش باید پرهیزات بده

من نمیدونم دقیقا مشکل پدرتون چی هستش مشکل کبدیش چی هست دقیقا؟ بله پرهیزات غذایی باید حتما داشته با ...

دکتر متا سفانه چیزی نکفت 

البته هنوز بیماری شون مشخص نشدع

معده شون چندتازخم داشته

کبدشون هم انزیم هاش بالا

روده هم چندتا پولیپ کوچیک و بزرگ داشته 

نمیدونم دیگه خدا خودش به دادمون برسه