2777
2789
عنوان

از کنکور ارشد یه سوال دارم

68 بازدید | 9 پست

من الان ترم آخر کارشناسی حسابداری هستم، الان ثبت نام کنکور ارشد هستش، میتونم ثبت نام کنم با اینکه هنوز مدرک نگرفتم یا نمیشه؟؟

توی مدارک ثبت نام گفته معدل کارشناسی، من که هنوز تموم نکردم ،معدل چیو باید وارد کنم

معدل نیمسالتو وارد کن 

بعد نزدیک آزمون دوباره سایت باز میشه میتونی ویرایشش کنی

فقط اینم بگم فوق العاده سخته حسابی بخون

منم حسابداری ام یبار شرکت کردم متاسفانه قبول نشدم اصلا قابل مقایسه با کارشناسی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدل نیمسالتو وارد کن  بعد نزدیک آزمون دوباره سایت باز میشه میتونی ویرایشش کنی فقط اینم بگم ف ...

ممنونم از راهنماییت😘

راسیتش اصا علاقه ندارم،مامانم گیر داده میگه ثبت نام کن ارشدو، منم بهش میگم حالا ارشدم بگیرم کار نمیکنم تو این رشته، ولی باز حرف خودشو میزنه😓

ممنونم از راهنماییت😘 راسیتش اصا علاقه ندارم،مامانم گیر داده میگه ثبت نام کن ارشدو، منم بهش میگم حا ...

چرا اتفاقا خیلی خوبه که منم خیلی دوس داشتم قبول شم نشد

تلاشتو بکن حتما قبول شی

بازار کار حسابداری زیاده اینم بگما ن هرکاری

ارشد داشته باشی میتونی خیلی راحت جذب بازار کاربشی

چرا اتفاقا خیلی خوبه که منم خیلی دوس داشتم قبول شم نشد تلاشتو بکن حتما قبول شی بازار کار حسابداری ...

نمیدونم اصا دست و دلم به خوندن نمیره،حتی کلاسام و امتحانامو با تقلب پاس کردم، ب مامانم میگم هیچی بلد نیستم،میگه کلاس بیرون میری و از این حرفا، خیلی خشکه فضای کاریش ، نمیدونم

مامانم میگه هنوز عقلت نمیرسه😂

نمیدونم اصا دست و دلم به خوندن نمیره،حتی کلاسام و امتحانامو با تقلب پاس کردم، ب مامانم میگم هیچی بلد ...

من که دیگه امسال شرکت نکردم البته متاهلم ۴ سال لیسانسم خونه شوهر خوندم منتظرم استخدامیا شروع بشه اونو برم