2777
2789

سلام خانوما بنظرتون از کجا میشه کرم پودر اصل تهیه کرد همه جا کرم پودر فیک هستن حتما باید رو جعبش بار کد داشته باشه تا بفهمیم اصله؟ 

کرم پودر هایی مثل لودرا که نمایندگی پخش میکنه خوبه اصله؟ اگه کسی استفاده کرده بگه یا اگه مارک خوبی که استفاده کردید معرفی کنید ممنون

من کلا کرم ارایشی استفاده نمیکنم ولی پیجی هس قبلا خرید کردم عالیه و گرون قیمتش و اصل بودنشو تضمین میکنه فک میکنم مروارید شاپ اسمشه البته به خارجی بعد پروفایل بک گراند سفید با عکس ی مرواریدو صدف اقای زکوی اسمشونه ی پسر جونه واقعا هنیشه ضد افتاب و لووزم ارایشی هامو میگیرم ازشون بهترین کیفییته بعد بگی پوستت چجوریه راهنماییت میکنه چی برات خوبه

ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده ایم🙃

دقیقا سوال منم هست تا حالا ارتیش نمکردم حالا میخام لوازم ارایش بخرم نمیدونم چ کرم پودری بخرم دوست دارم مات باشه و سفت 

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙                                                                                                                                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا کرم ارایشی استفاده نمیکنم ولی پیجی هس قبلا خرید کردم عالیه و گرون قیمتش و اصل بودنشو تضمین می ...

خب من خودمم اکثر اوغات ضد آفتاب میزنم ولی خب تو مهمونیا که نمیشه آدم مجبوره کرم پودر بزنه بعد کلا زیاد اطلاعات ندارم راجب کرم پودر تا حالا گاش استفاده کرده بودم که اونم کلا چرب می‌کرد پوستمو الان دنبال یه چیز اصل و خوبم