2777
2789
عنوان

ادمایی که دنبال کار در منزل هستید

235 بازدید | 12 پست

من یک کار مناسب در منزل سراغ دارم براتون که فقط به یک گوشی موبایل هوشمند و یک خط اینترنت نیازه، درامدشم عالیه 

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰

چیه

تو انسانباش!                                                         نمیخاهد مسلمان باشی                                             با خدایت هروز حرف بزن                                           شکرگذارش باش با زبان خودت                                  خدا میفهمد حرفایت را                                           نترس خدا بد نیس!                                                  حق کسی رو نخور                                                     دلی را نشکن                                                          غمگینی راشاد کن                                                    مریضی را مداوا کن                                                   تو به اندازه ی توانت خوب باش وخوبی کن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک کار مارکتینگ آنلاینه و سرمایه اولیه هم نمیخواد فروش یه سری محصولاته این فقط بخشی از درآمدزاییش هستش، 

در امدزایی دوم این هست که شما مثل شرکتهای کاریابی افرادو به شرکت معرفی میکنید و یک درآمد خوب هم از این بخش در میارید. هرکسی دوست داره که با نحوه درآمدزایی بصورت کامل آشنا بشه میتونه واتساپ بهم پیام بده که با شرکت صحبت کنم براشون وقت مشاوره بذارن

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰
 هر کی کامپیوتر داره بره یه چیز واقعی یاد بگیره و دلار دربیاره و برده ی تبلیغاتی کسی هم نباشه

کل دنیا دارن کار مارکتینگ انجام میدن و جز برترین و پرپتانسیل ترین کارهای دنیاست کسی هم ازش  به عنوان برده یاد نمیکنه!!!!!!!!!

تا زمانیکه افراد نتونند یه مارکتینگ و ارائه ی خوبی برای کالا یا خدماتشون داشته باشن نمیتونن موفق بشن، 

در نطر بگیر یک تولیدی فقط تولید کنه بدون اینکه قدرت فروش داشته باشه، چه اتفاقی میفته بعد از مدتی ورشکست میشه باید جمع کنه بره پس مارکتینگ جز بهترین و جذاب ترین کارهای دنیاست

کل دنیا دارن کار مارکتینگ انجام میدن و جز برترین و پرپتانسیل ترین کارهای دنیاست کسی هم ازش  به ...

بردگیه برای موفقیت دیگران. اگه موافق نیستی اشکال نداره شخصیتمون با هم فرق داره. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

بردگیه برای موفقیت دیگران. اگه موافق نیستی اشکال ندارن شخصیتمون با هم فرق داره. 

شما وقتی کسب و کار برای خودته چطوری بردگی میکنی برای موفقیت دیگران، بهتره تا از چیزی کامل اطلاع نداریم اظهار نظرم نکنیم