2777
2789

سلام من پریود های نامنظمی دارم ماه پیش رفتم دکتر آزمایش و سونو دادم گفت نه کیست داری نه عفونت وآمپول زد بعداز یک هفته پریود شدم و همچنین بهم قرص داد که از روز ۱۵ پری تا ده شب و هرشب یه دونه استفاده کنم استفاده کردم ولی الان ۱۲ روز از آخرین قرص میگذره و هنوز پریود نشدم علائم پریود دارم و هر از گاهی سینه ام درد میکنه آیا کسی از این قرص استفاده کرده و چن روز طول کشیده تا پریود بشه؟

کسی هم هست که با اینکه  قرص مصرف کرده باردار بشه؟

درضمن در اقدام هم هستم 

چقدر دوست داشتنی هستند، آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند..

این روش که میخوری از بارداری جلوگیری نمیکنه ممکنه باردار بشی 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مدت مصرف میکردم برا تنظیم پریودی دکتر گفت اگه قصد بچه دار شدن نداری حواستو بده اینا تخمدون هارو فعال میکنن تو بارداری کمک میکنه

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️
منم یه مدت مصرف میکردم برا تنظیم پریودی دکتر گفت اگه قصد بچه دار شدن نداری حواستو بده اینا تخمدون ها ...

یعنی ممکنه باردار باشم😊

پس الانم که میگی۱۲روز گذشته و پریود نشدم احتمال بارداریت خیلی بالاس

نمیدونم زیر دلم سمت راست خیلی درد میکنه و سینه هام من هیچوقت تو زمان پریود سینه ام درد نمیکرد واینکه صورتم جوش زد

پس الانم که میگی۱۲روز گذشته و پریود نشدم احتمال بارداریت خیلی بالاس

بچه ی اولم ۶ ماه تو اقدام بودم هر بار که ازمایش میدادم منفی میشد نا امید میشدم نمیدونم برم آزمایش بدم یا نه