2777
2789
عنوان

از نوزادای نارسی که میشناسین وخوب شدن بگین روحیه بگیرم خییلی غمگینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 81 پست

استاتر یه حرز امام جواد و یه دعای نادعلی ببر بزار بالای سرش 

فیلم ملاصدرا رو دیدی از رو واقعیت ساختن بچه که دنیا اومد حالش بد شد همه نا امید شدن البته دور از جون بچه شما ، پدرش براش با اخلاص نادعلی خوند بچه سرحال شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیروز تو فکر تو وبچه کوچولوتم الهی سالم بغلش کنی وبیاریش خونه وبزرگش کنی واین روزات یه خاطره بشن& ...

ممنونتم عزیز دلم.قلبم داره تیر میکشه از غمش.خیلی ناراحتشم هیچ چاره ای هم ندارم جز دعا ولی گریمم بند نمیاد و میدونم برا شیرم بده و خودمم داغون میشم ولی دست خودم نیست

عزیزم الان بچت سالم سالمه؟انشالله که هست.چندهفته ش بود

آره شکر خدا ی کم نسبت ب بچه های دیگه ضعیف تر هست زود مریض میشه و ریزه میزه اس اما شکر مشکل خاصی نداره

۳۴ هفته ۲۲۰۰ گرم بود

من یه زن قوی هستم که دارم برای آینده ام تلاش میکنم خوشحال میشم 
وای طفلکی.چقدر بچه ش ضعیفه.خداکنه زودتر خوب شه.برای بچم دعا کن عزیزدلم

محتاجیم‌به دعا عزیزم بسپارش به خدا اگه لایقت هستش وخدا بخواد میمونه وسعی وسالم میاد پیشت بسپارش فقط به اون بالا سری 

ارههه بابا من خیلی دیدم اطرافم الان خانومی شدن برای خودشون 

اینقد تپل و ناز شدن ک آدم باورش نمیشه ک با سرنگ و قطره قطره شیر می‌خوردن

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂