2777
2789
عنوان

از نوزادای نارسی که میشناسین وخوب شدن بگین روحیه بگیرم خییلی غمگینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 81 پست

به شیرت برس خشک نشه ، تا میتونی آبگوشت گردن گوسفند بخور و بهش سر بده تا زود گردن بگیره ، شیر خشک کمکی هم با مشورت پزشک بده ،

بله از چهار ماهگی هم حلیله بادوم و سرلاک و چکیده ماهیچه و سوپ بده 

بعدم سویق و شیره 

همچین جون بگیره از بقیه بزنه جلو 

ولی اگه بشینی حرص بخوری شیرت خشک بشه به ضرر بچته 

به تغذیه و خوابت برس که اگه اجازه دادن بهش شیر بدی شیر داشته باشی 

چند بار شیر خودت رو بگیره حالش جا میاد 

برو بهش سر بزن 

اگه خواست خدا باشه وعمرش به این دنیا باشه میمونه برات خاله ی شوهرم چهارقلو حامله بود یکیش کخ توی سه ماهگی سقط کرد سه تای دیگه هم توی هشت ماهگی دنیا اومد چون کرونا گرفت دوتا بچه هاش مرده به دنیا اومدن ولی یکیش زنده بود وزنش هم ۴۰۰ گرم بود چهارماه تو شیشه وبه اکسیژن وصل بود الان با اینکه هفت ماهشه الان ۱کیلو ۷۰۰ گرم وزنشه اون موقع دکترها خیلی ناامیدش میکردن ولی خواست خدابود که زنده بمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام هزیزم من پسر خودم نارس ب دنیا اومد خیلی سختی کشیدم یعنی صورت اش اندازه کف دست بودش بهت بگم تا ۶ ماهگی اش همش دکتر و بیمارستان اما گذشت هزار بار شکر خدا روحیه اتو از دست نده میدونم سخته اما خدا بزرگه.ب خودت برس ک بتونی بچه ات. نگهداری کنی خودتو نباز فقط

من یه زن قوی هستم که دارم برای آینده ام تلاش میکنم خوشحال میشم 
به شیرت برس خشک نشه ، تا میتونی آبگوشت گردن گوسفند بخور و بهش سر بده تا زود گردن بگیره ، شیر خشک کمک ...

پریشب به دنیا اومده امروز کمی دوشیدم شوهرم برد گفتن هر دو ساعت پنج قطره بهش خواهیم داد.تا پنج روز هم راجع به وضعیتش گفتن هیچ نظری نداریم.دعا کن براش عزیزدلم

دختر داییم نارس ب دنیا اومد و وزنش ۱کیلو و نیم بود الان ماشالله ۱۵سالشه

ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

یه بچه تو شهرستان ما با کمبود امکانات ۲۶ هفته موند‌ الان ۷ سالشه 

وزنش چقدر بود؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...