2777
2789

دیروز پسر عمم از خارج اومد 

ما هم دیشب رفتیم خونه عمم 

برای دیدن پسر عمم 

بعد پسر عموی مامانمم اونجا بودن خانوادگی 

بعد فک کردم فقط خود پسر عموی مامانم با بچه کوچیکش با زنش اومده منم داشتم با دخترا تو یه اتاق میرقصیدیم یهو پسر پسر عموی مامانم اومد تو وای از خجالت اب شدم داشتم میرقصیدم😂😂😂😂😂

بعد اومد تو جلوی همه دخترا گفت یلدا دوست دارم وای از خجالت اب شدم نزدیک بود قایم بشم😂😂😂

بعد گفت اعتراف میکنم از بچگی دوست داشتمو اینا

اخه ما از بچگی با هم بازی میکردیم انقد خرابکاری هایی ک کردیم نگو  یبار عید نوروز بود دقیق سال ۹۴ ما کلی مایع دسشویی ریخته بودیم دم درحیاط وای 

مامانم انقد کتکم زد گ نگید😂😂

بعد گفت انقد دوست دارم ک 

نگو چ

جلوی دختر عمو هاش بهم گفت 

همیشه یواشکی 

نگام میکرد

گفت میخام بیام خاستگاریت😂😂😂😂😂😂😂😂

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

منم عین یه مجسمه شده بودم خشکم زده بود😂😂😂😂

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادم یاد رمانهای ۹۸ ای ها میفته

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
بعد معلومه ذووووق کردیااا  بعد مبارک باشههه😂 بعد به پای هم پیر شین

فدات من خشکم زده بود رنگم پریده بود وای😂😂😂

تازه یه چند بارم از دختر عمو هاش شمارمو خاسته😂😂

اوف مردا چ رمانتیک شدن انشالله بهترین بهترین بهترین ها برات پیش بیاد ک همیشه ذوق کنی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اومد خبرمون کن😂

فکر کردم بچه اید😁😂

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

حالا انقدرم خوشحال نشو دنبال هوس هستن سیر بشن خیانت میکنن

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
ای جاااان😍چقد رمانتیککککک.انشاالله عاقبت بخیر بشین

فدات عشقم😍

اوف مردا چ رمانتیک شدن انشالله بهترین بهترین بهترین ها برات پیش بیاد ک همیشه ذوق کنی

فدات قشنگم برای تو هم بعترین ها پیش بیاد😍❤

منم عین یه مجسمه شده بودم خشکم زده بود😂😂😂😂

حتما قدبلند و لاغری درسته؟ یا سفیدپوست

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله