2777
2789
عنوان

بیایین از ماجرای دیشب بگم بلاخره اعتراف کرد..😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 50 پست
خوشبخت باشی عزیزم  منم اینقدر با همسرم کل کل داشتیم  دوستم بود 😂😂😂😂 روزی که به خواس ...

وای چه رمانیک فدات😂❤😍

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه رمانیک فدات😂❤😍

❤️😂

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
ببخشید شما بودید ک این پس رو گذاشته بودید؟

با عقلت دیگران رو بسنج نه با قلبت 

واقعا فکر میکنی تو کل دنیا عاشق شما شده بدون آرایش و باحجاب برو ببین چی میگه .. تا وقتی دلبری کنی دوست دارن ولی تا خنثی بشی و ساکت پست میزنن ... 

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

لی لی لی لی لی لی لی 

دست بزنید و کل بکشید عروس و دوماد دارن میان💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃👏👏👏👏👏👏👏❣❣❣

مبارک باشه یلدا خانمم....

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر
اومدی همه مردارو قاطی کردی رفتی صد سال دیگه ام سرم نمیاد بدیختیاتو برای مردم ارزو میکنی سره مادرت ...

شما دهنت هرزه توهین میکنی مادر من خانومه و فرشتس 

بدبخت عقده ای 

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
با عقلت دیگران رو بسنج نه با قلبت  واقعا فکر میکنی تو کل دنیا عاشق شما شده بدون آرایش و باحجاب ...

عزیزم من هم عقلم پخته اس هم قلبم 

من هم همیشه بدون ارایش و با حجابم بی حجاب و جلف نیصم 

من فقط همیشه یه کرم ضد افتاب بدون رنگ میزنم همین 

ن ارایش ن بی حجاب هسم 😊

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
اومدی همه مردارو قاطی کردی رفتی صد سال دیگه ام سرم نمیاد بدیختیاتو برای مردم ارزو میکنی سره مادرت ...

شما برو اول سرد مزاجیشو حل کن که اینجا یکسره تاپیک میل جنسی نزنی بعد از بدبختی دیگران حرف بزنن عقده خانم

مگه نمی گی زن و بچه کوچیک داره ؟یا من متوجه نشدم

ن غلط متوجه شدید پسرشونو میگم 😐😂

یعنی نوه ی عموی مامانم

اونایی ک بهشون خیانت شده فرشته نبودن؟ قاطی کردی نمیفهمی چی میگی ریپ نزن

دعوا میشه تاپیکو ببندم ؟