مورچه_تپل مدیر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 981 عنوان از پدرم متنفرم | مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 48 پست صبح ساعت ۶ تا الان همش داره به من و مادرم فحش میده. وحرفای توهبن امیز . 1400/09/21 | 08:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24304 من حقش میدم نگفتم ک مشکلیه ،سربسته نگو😐من میگم د ر دودلی ک با4تاپیام باشه د ر د ودل نیس ک بنده خد.. حالاهرچی دوست داشته تاپیک زده آدم حرفای دلشوتومجازی بگه خیلی بهترازاینه ک جلوی دوست واشنابگه 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
rooz۴ عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 1351 اخه چرا بهم فحش میده.همه محل و فامیل چقدر منو دوس دارن و احترام میکنن بعد میاد فحش میده و تحقبرم میک ... دلیلش خودشه نه تو و اطرافیانتمتاسفم، نمیتونم چیزی بگمسعی کن رو چیزایی که داری فکر کنی و به کارای بابات کم توجه باشی دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم
ارزفون عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 744 با مامانت بگیرین بزنینش آدم شهههه تنها راهش همینه، انقدر کتک بخوره به غلط کردن بیفته