2777
2789

طیرانی اگه هنوز باشه 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت رفتی؟

اره ولی یک سال و نیم قبل نمیدونم هنوز زاهدان باشه یا نه 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

اهان ادرس داری ازش دندونتو پرش کردی یا نه همینطوری برا چکاپ کرفتی اخه دیروز یه دکتر رفتم  اسمشو نمیارم    فقط بلد بود نرح تعین کنه برا فردا وقت داد که پرش کنه اخه اصلا نگاه هم نکرد فقط گفت  سه تا دندون داری پس فردا بیا ۳ میلیون بیار پرش میکنم خیلی  بدم اومد ازش  اصلا ندارو نه چیزی که  عفونت دندونم  خوب بشه بعد پر کنه هیچی الان خیلی درد میکنه 

من میخوام برم پیش احمد کرد تعریفشوشنیدم درمانگاه اصلا نری وخیریه چون بلد نیستن بدترگند میزنن

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
من میخوام برم پیش احمد کرد تعریفشوشنیدم درمانگاه اصلا نری وخیریه چون بلد نیستن بدترگند میزنن

اره  پری شب رفتم   فقط بلد بود قیمت بگه  هیچی  نگاهشم نگرد دندونمو فقط گفت  برو با ۲۵۰۰ میلیون  برگرد پس فردا میخوام پرش کنم  همین که اینو شنیدم  گفتم اصلا میرم میکشمش ولی اینجا پرش نمیکنم  الان دنبال یه دکتر خوبم انقد زیادن ادم نمیدونه کدومشون خوبن   الانم موندم بین این همه دکتر پیش گدومشون برم

اره  پری شب رفتم   فقط بلد بود قیمت بگه  هیچی  نگاهشم نگرد دندونمو فقط گفت   ...

هان پیش احمد کرد رفتی ؟؟؟ خوب کدوم دندونته اگه کلا خرابه بکشش

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست