2777
2789

وای خدا ساعت ۷ میخوام برم امتحان زبان بدم حضوری شرایط روحیم خوب نیس نتونستم دیروز بخونم هیچیییییم بلد نیستم 

کسی تو این موقعیت قرار گرفته ؟

حالم خیلی بده اه

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

اوه اوه  من اینجوری بودم،پناه بردم،ب تقلب،اونم سر جلسه ترم،ازم،گرفتن،کلا حالم پوکید،چ قد بدبود،.... 

ه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه  من اینجوری بودم،پناه بردم،ب تقلب،اونم سر جلسه ترم،ازم،گرفتن،کلا حالم پوکید،چ قد بدبود، ...

خیلیییی حس بدیههه

نزدیک به سه ساعت وقت داری آروم باش بشین هرچقدر که رسیدی بخون

مطمعنم نمرم خوب نمیشه چون سطح سوالات بالاس 

اره بارها نشستم تا خود صبح خوندم و بعدشم امتحان دادم. شاید کلا۴ساتت خوندم ولی خب چون ساعتای اخر بود ...

خیلی حالم بده ینی دارم با چش اشکی درس میخونم 

از این طرفم امتحان مهمیه نمرش باید بالا شه..

خیلی حالم بده ینی دارم با چش اشکی درس میخونم  از این طرفم امتحان مهمیه نمرش باید بالا شه..

درکت میکنم منم یه سال کلا همه امتحانام تو شرایط خیلی بدی قرار داشت 

اخرشم با نمره‌های متوسط گذروندم دیگه. چیکار میکردم دست من نبود ولی کاش زیاد غصه نیمهوردم و میخوندم چون اون شرایط تموم شد 

حالا دو سه ساعتو سخت بخون الااقل یکی دونمره بیشتر شی

[QUOTE=218632035]درکت میکنم منم یه سال کلا همه امتحانام تو شرایط خیلی بدی قرار داشت  اخرشم با نمره‌های متوسط گذ ...[/QUOT 🥺💔

اگه دوازدهمی هستی همین الان بشین واژگان کتاب و کتاب کار رو بخون به همراه تمرینای کتاب رو بهتر از هیچ ...

باشه ممنون از راهنماییت 

مطمعنم نمرم خوب نمیشه چون سطح سوالات بالاس  

آها...خب اگه سطح سوالاتون بالاست فک کنم سطح آموزشتون هم بالاست دیگه !

تا خودت نخوای هیچ اتفاقی نمیفته با خودت بگو که من سطحم به عالی می‌رسونم و مطمئن باش با تمرین و تکرار و پشتکار قطعاً میرسی

موفق باشی :)

🌸 اللهم عجل لولیک الفرج 🌸