2821
2789
عنوان

چی میشد حرفامونو رک می‌گفتیم؟

350 بازدید | 39 پست

مثلا ازت بپرسن چرا فلان کارو میکنی؟ بگن چرا موهاتو رنگ کردی و.. تو بگی دوست دارم 

مگه چیه واقعا؟ 😂😐 من همیشه دلم میخا اینو بگم ب نظرم اصلا پررویی نیست خب داری میگی دوست داری دیگه🙄 

یا بگن چرا ازدواج نمیکنی مثلا تو بگی خب دلم نمیخواد 😐✌🏿

بگن رتبه کنکورت چند شد؟ خیلی راحت بگی به تو چه 

جدی دنیا زیبا تر نمیشد؟ 🤣😪

.. 

نه 😄

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

در واقع حرفتو بزنی 

مردم خودشون باید درک کنن زندگی شخصی کسی ب من مربوط نی 

ولی کیع ک بفهمع 

حرفتو بزن 

من همیشع جوابمو میدم 

حتی اگ حس کنم ادم منفوری میشم تو چشاش

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من دقیقا همینم ، برای همین همه میگن رویا اخلاق نداره و بی احساسه 

ولی همه قبولم دارن چون میدونن رکم و پشت سر کسی حرف نمیزنم

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

اره من گاهی اوقات رک بودنم کار دستم داده واقعا درک نمی کنم که چرا فضولی می کنن ولی وقتی جواب رک میدی ناراحتم میشن؟!؟!؟😐😐

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)
در واقع حرفتو بزنی  مردم خودشون باید درک کنن زندگی شخصی کسی ب من مربوط نی  ولی کیع ک بفه ...

من خودم زیاد نمیام بپرسم میگم به خودشون مربوط 

ولی خب بقیه میان میگن چی شد چند شدی

وایی یعنی می‌خوام بزنم داغون شود کنم یکی یه بار معدل رو پرسید گفتم نه نمیگم گفت خودم میرم پیدا میکنم 😏😏😏

یعنب این همه مردم دل شون بنده؟😑

منم تصمیم گرفتم اینجوری باشم و عملیش‌ میکنم‌ صد در صد 

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
2825
2823
2791
2779
2792