2777
2789
عنوان

اینجوری بگم باردارم خوبه؟

191 بازدید | 17 پست

تولد خواهرشوهر و مادرشوهرمه

گفتم یک کیک بگیریم

بریم پشت در خونشون یکهویی

در بزنیم

درو باز کنن

کیک و شمع رو تقدیم کنیم

خبر ندارند که باردارم

البته نی نی دومه

گفتم روی کیک بنویسیم :

تولدتون مبارک

از طرف کیانا و نی نی 

البته خودم زیاد با نوشته روی کیک مواقق نبستم

اگر پیشنهاد خوب بدید ، ذوق میکنم

ممنون

کلا پیشنهادتون رو دوست دارم بخونم

درضمن بهم نگین چایی شیرین

خب ۴ ماهمه

باید کم کم بفهمن باردارم وگرنه ناراحت میشن

با یک کیک هم عزت میذاریم سرشون و تبریک میگیم

هم شیرینی بارداری دادیم ☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کیک میگیریم ، روی کیک بزنم نوه ها؟ برادرزاده ها؟

نه همون جمله خودتون بهتر بود

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
روی کیک بنویس  تولدتون مبارک   از طرف یه خانواده ۴تایی با عکس نینی کنارش

خانواده چهارتایی رو دوست دارم ، میترسم قنادی ننویسه ، ناز بیاره ، عکس نی نی نه ، کثیف میشه ، یادگاری میخوام

چرا باید ناز بیاره🙄 از اول بهش بگو

آخه سفارش نمیخوام بدم ، فردا تولدشون،  باید برم یک کیک ساده انتخاب کنم که جا واسه نوشتن داشته باشه ، یکبار گفتم گفت مداد نیست که نامه بنویسم 😶

چجوری تا الان صبر کردین نگفتین من که دیرم میشه بهشون بگم

تجربه سقط داشتم ، بهم گفتن زود باردار نشو ، منم بعد از یه ماه باردار شدم ، نخواستم بدونن، ترسیدم بازم تکرار شه خدانکرده