2777
2789

خدایی۱۸سالمه یه سالع بخاطرکرونا وسواس شدید شدم اصلانابودم مثلا اگه دستم بخوره ب دیوار یا مثلا ب زیر پا.ویا مثلا ب جایی اگع نشورم دیوونه میشم

مثلا میبینم دسشویی میرن دستشونو مایع نمیزنن نمیشورن چندشم میشع پیششون نمیرم

چون تازه میخوام نامزد کنم سختمه وسواسی.پیش روانپزشک وروانشناسو فلان هم نمیتونم برم

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی ک دسشو نمیشوره قشنگ خوده منم حالم ازش بهم میخوره خ

شمام کسی مثلا دستشو کرد توشلوارش دراورد نشست چندشتون میشه یا واقعا من مریضم؟

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  
شمام کسی مثلا دستشو کرد توشلوارش دراورد نشست چندشتون میشه یا واقعا من مریضم؟

مریض نیستی وسواسم نداری گلم

ادم عادی هم از این چیزا حالش بد میشه 

صدای تو همانند صلیب‍‍ی ست ،❣کہ مسیحی را به آن آویختن..!
مریض نیستی وسواسم نداری گلم ادم عادی هم از این چیزا حالش بد میشه 

مرسی عزیزم

تو این سن حساسیت افراطی طبیعیه ولی خب رعایت بهداشت خیلی هم عالیه بنظرم بعد از ازدواج بیشتر دخترخانما فرصت همچین حساسیت ب خرج دادنایی ندارن😂خاله های من با چکمه میرفتن دستشویی هر دفه هم کد دستشویی و پاهاشونو اب میکشیدن الان هرکوم ۲/۳تا بچه دارن اصلا فرصت چنین کاری ندارن ۱۰ بار نمازشونو قطع میکردن دوباره میخوندن 😂😂😂😂😂😂قشششنگ روانی بودن الان خاطرات اون روزارو میگیم میخندیم