2777
2789

وقتی قرص خواب می خورید باید خوب بخوابی تا نسخیه قرص از بدنتون بره بیرون واگرنه 24 ساعته کسلی

زولپیدم اگر بخوری باید تو رختخواب رفته باشی همون موقعه بخوری بخوابی

قرصهای دیگه 20 دقیقه قبل خواب بخور

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی

والا من کلا سحر خیز نبودم اس  سیتالوپرام۲۰  دوماهه میخورم

چون صبحها کار درس دارم بزور ۱۰ بیدار میشم در حالی ک ۱۱ میخوابم خ زیاده🥲 

البتع ملاتونین هم میخورم 

ملاتونین نیم س قبل خواب

اس سیتالوپرام بین ۷ تا ۹ 

اگ دستورم اشتباس دوستان بگید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی قرص خواب می خورید باید خوب بخوابی تا نسخیه قرص از بدنتون بره بیرون واگرنه 24 ساعته کسلی زولپید ...

مشکل اینجاس ک نمی تونم زود بیدار بشم خوابم خیلی سنگین میشه نمیدونم اگه خیلی زود قرص رو بخورم می تونم زود بیدار شم؟

مشکل اینجاس ک نمی تونم زود بیدار بشم خوابم خیلی سنگین میشه نمیدونم اگه خیلی زود قرص رو بخورم می تونم ...

اصلا سرغ این مواد شیمیایی نرو

4 ساعت خواب بدون قرص بیشتر ارزش داره از 8 ساعت خواب با قرص

خواب کاذب بخاطر فرص رو من اثر بد میزاره فرداش پاچه می گیرم کوفتس بدنم

زولپیدوم که روانگردان هستش برا همین ممکنه توهم هم بگیری پس به نظرم سراغ قرص خواب نرو 

من الان خوابم شبا 4 ساعته ولی خوب کنار امدم دیگه.بهتر از اینه بگن قرصاشو نخورده اینجوری شده

ب خاطر میگرنم دکتر برام نوشته مجبورم بخورم

سر درد اری؟منم داشتم هیچ دارویی اخریا خوبم نکرد فقط ژلوفن کا ساز بود که دیگه اینم اوکی نبود

خودم شدم دکتر خودم دیدم اب بدنم پایینه شروع کردم روزی 7 تا لیوان اب جوش خوردن دیگه اصلا سر درد ندارم

[QUOTE=218556398]سر درد اری؟منم داشتم هیچ دارویی اخریا خوبم نکرد فقط ژلوفن کا ساز بود که دیگه اینم اوکی نبود خودم شد ...[/QUOTEچ عالی کاش منم خوب بشم.آره سردردای شدید دارم

[QUOTE=218556398]سر درد اری؟منم داشتم هیچ دارویی اخریا خوبم نکرد فقط ژلوفن کا ساز بود که دیگه اینم ا ...

سر دردی داشتم که داشت منفجر می شد سرم فشارم می رفت رو 18 سرم داغ می کرد

از وقتی سرمو گرفتم زیر اب سرد و اب جوش خوردم روزی 7 تا لیوان دیگه اصلا سر درد ندارم 

الان سه ماهه عالی هستم

خیلی بده فقط هم با ژلوفن خوب میشه سردرد میگرنی باید زندگی با ارامش بدونه استرس و بدونه هیاهو داشته ...

من دیگه این مسکنو برا سردردم جواب نمیده فقط میگرستاپ میخورم.دیگه کیه تو زندگیش غصه نداشته باشه