2777
2789
عنوان

خانمای اشنا به تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 26 پست
اینم عکس  اگ امروز تخمک گذاری باشه امروز اقدام کنم؟ یا فردا؟

اگه دلت دختر میخواددنباید نزدیک تخمک گذاری رابطه داشته باشی. بهترین زمان ۳ روز قبل و بعد تخمک گذاری.

تو زمان تخمک گذارری احتمال اینکه بچه پسر باشه بالاست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا همسرت بیضه هاشو با حوله گرم گرم بکنه

ببخشید این کار چه تاثیری داره؟باعث کشتن اسپرم های قوی میشه؟؟

چون همسر خودم مشکل گرمای شدید دارن میپرسم 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

ببخشید این کار چه تاثیری داره؟باعث کشتن اسپرم های قوی میشه؟؟ چون همسر خودم مشکل گرمای شدید دارن میپ ...

باعث میشه اسپرم هایی که باعث پسر دار شدن می شن از بین برن یا سرعتشون خیلی کم بشه

ببخشید این کار چه تاثیری داره؟باعث کشتن اسپرم های قوی میشه؟؟ چون همسر خودم مشکل گرمای شدید دارن میپ ...

وقتی بیضه گرم بلشه سرعت حرکت اسپرم ها کند تر میشه در نتیجه لقاح دیرتر صورت میگره تو این فاصله اسپرم حامل پسر میمیره و دختر میمونه

باعث میشه اسپرم هایی که باعث پسر دار شدن می شن از بین برن یا سرعتشون خیلی کم بشه

همسر من بدنش همیشه داغ و مثل کوره است ولی آزمایش اسپرمش خوب بوده؛یعنی این داغی تو بچه دار نشدنمون تاثیر گذاشته؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

وقتی بیضه گرم بلشه سرعت حرکت اسپرم ها کند تر میشه در نتیجه لقاح دیرتر صورت میگره تو این فاصله اسپرم ...

همسر من همیشه بدنش مثل کوره داغ ولی آزمایش اسپرمش خوب بوده؛یعنی این داغی در بچه دار نشدن تاثیر گذاشته؟

بهتره بعد از اینکه از پریود پاک شدی اقدام کنی و زمان تخمک گذاری رابطه نداشته باشی

اخه ۲۱ پریودی تخمک گذاری دارم خیلی طولانی میشه اس پ رم نمیمونه تا تخمک گذاری من

آیفون تصویری هستم با اجازتون