2777
2789

سلام

من وقتی اولین روز که زایمان کرده بودم اومدم خونمون مادرشوهرم پاشد اومد خونمون

نشست کنار تختم ساعت ها

پای بچم رو دیدم که فشار داد و به گریه انداختش داد بغلم شیرش بده بچه گشنشه

وقتی دید بچه آروم نمیشه هی گیر داد گشنس یکی پیدا کنیم بچه رو شیر بده

خلاصه از بس عذابم داد تا بالاخره بعد ۸ روز من به این باور رسیدم که شیرم سیر نمیکنه بچمو

براش شیرخشک گرفتم

الان بعد سه ماه دارم از غصه میمیرم

منم دلم میخواد مثل بقیه مامانا بچم سینمو بگیره

خدایا کمکم کن نزار تو حسرت طبیعی ترین نیازم بمونم😢😢😢

شما بگین چیکار کنم بعد سه ماه مگه میشه دیگه بچم به سینم عادت کنه و سیر بشه؟

میدوشم با شیشه میدم بهش خدایا کمکم کن

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
تو خواب بنداز دهنش مک بزن شیرت زیاد شه شاید خورد. شما افسردگی بعد زایمانم داری یه فکری براش بکن

یعنی چی؟ چرا افسردگی؟

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرتب سینه تون بذاربد دهنش .صبور باشید مثل پستانک سینه ت بهش بده .ان شالله درست میشه .

کاش از اول یه قطره شیر نداشتم و شیرخشکی میشد 

تا اینکه با طعنه های مادرشوهرم شیرخشکی بشه

خدا لعنتش کنه

الهی بگردم

خدا نگذره از ادمایی که دست میذارن رو اولین حس های خوب بین مادر و نوزاد 😔

من دو تا خواهر دوقلو دارم مامانم شیرش کم بود دوتاشون سیر نمی شدن میزان برابر ب جفتشون شیر خشک میدادیم کنار شیر مادر

قل اول دیگه بعدش شیر مادر نگرفت الان قدش بلندتر شده اول برابر بودن، وزنش هم بهتره

اگه دیگه نخورد غصه نخور فقط حال خودت بد میشه، بجاش ب چیزای مثبت فکر کن تپلی و خوش قد و قامت میشه بچت 😍❤

1400.9.12 ساعت 8 و 36 دقیقه شب... 💔
😐سینت شیر نمیده چ ربطی ب مادر شوهرت دارع  بعدشم این همه بچه شیر خشک میخورن سر حال سرحالن خوب ...

مگه مادرشوهرم سینه منو میخورد که بفهمه شیر دارم یا نه؟

خب میگم ۸ روز کامل خودم شیر دادم

هنوزم که هنوزه میدوشم میدم به بچه

عزیزم اینقدر خودتو زجر نده، نصف مامانا همین مشکلو دارن.

دوست دارن خودشون شیر بدن، ولی مشکلی پیش میاد نمیشه دیگه.غصه نخور.بعدها مشکلات بزرگ‌تری پیش میاد که اینو یادت میره.

دعا کن خدا عاقبت بخیرش کنه. هیچ فرقی نداره الان شیر تورو بخوره یا شیر خشک.

بچه های منم از اول شیر خشک میخوردن. ولی بزرگ شدن و اتفاقا عالی بودن

من و خدا💫
مگه مادرشوهرم سینه منو میخورد که بفهمه شیر دارم یا نه؟ خب میگم ۸ روز کامل خودم شیر دادم هنوزم که ه ...

عزیزم سینت شیرش کمه ..برو با پزشک مشورت کن که بهت بگه از کی شیر خشک بدی بچت داغون میشه هی بگی باید شیر خودمو بخوره

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

عزیزم همینکه شیر خودتو گرفته کلی جلویی

من بچم نمیگرفت دوماه شیرخشک خورد بعدش مال خودمو گرفت کلا شیرخشکو نخورد 

تغذیتو خوب کن خوب بخور حرص نخور 

هرچی بچه بیشتر مک بزنه شیر به همون میزان بیشتر میشه

مادرایی که بچه از پرورشگاه میارن با مک زدن بچه شیرشون میاد یه دستگاه دارن داروخونه ها که مخصوص اینکار

توهم نگران نباش فقط تلاش کن وبلاگ دهند تا بخوره

کم کم شیر خشک و کم کن

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
مگه مادرشوهرم سینه منو میخورد که بفهمه شیر دارم یا نه؟ خب میگم ۸ روز کامل خودم شیر دادم هنوزم که ه ...

خاک بر سر نغهمش کنن. بچه فکش ضعیفه خسته میشه باید هر دوساعت شیر می‌دادی تا کم کم راه بیافته ، پسر منم یک ماه اول از دستش خواب نداشتم بعد درست شد