2777
2789

بعد از چندسال زحمت بالاخره یه خونه خریدیم که دوماه دیگه بریم داخلش .کابینتش خوب نیست و کمد دیواری هم اصلا ندارع .می‌خواستیم قبل از این که اسباب کشی کنیم خودمون درستش کنیم اما یه نفر۳۰۰میلیون  پولمون رو خورده نمیده .واقعا افسرده شدم .دلم میخواست خونه رو یکم خوشگل کنیم الان نمی‌دونم واقعا چجوری وسایلو بچینم

۳۰۰ میلیون،چجوری یعنی،چجوری خورده

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتی نداره چکشو بزارید اجراپدرشو دربیارید

آخه چک نداریم ازش .قرار بود یکساله خونه بسازه تحویلمون بده اما نکرد .میگن شکایتم ازش چیزی در نمیاد فقط قرداد محضری داریم ازش

آخه چک نداریم ازش .قرار بود یکساله خونه بسازه تحویلمون بده اما نکرد .میگن شکایتم ازش چیزی در نمیاد ف ...

برید باوکیل صحبت کنید یا هرروز برید دم درشدن داد و بیداد د دعوا تو این دوره کی اخه ایقد الکی این همه پول ب کسی میده

آخه چک نداریم ازش .قرار بود یکساله خونه بسازه تحویلمون بده اما نکرد .میگن شکایتم ازش چیزی در نمیاد ف ...

باید سفت و سخت میگرفتین بهش،تقصیر خودتونه،این چه مدل خونه خریدنه آخه،اول باره میشنوم

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...
برید باوکیل صحبت کنید یا هرروز برید دم درشدن داد و بیداد د دعوا تو این دوره کی اخه ایقد الکی این همه ...

دیشب شوهرم رفته سرو صدا کرده زنش گفته میرم ازت شکایت میکنم که بچه هامو ترسوندی .شوهرمم نظامیه واسش بد میشه واسه کارش .واقعا درمونده شدیم از دست این آدم 

باید سفت و سخت میگرفتین بهش،تقصیر خودتونه،این چه مدل خونه خریدنه آخه،اول باره میشنوم

والا هروز زنگ میزدیم همش بهونه میآورد ۳بار تا حالا فقط گفته کرونا گرفتم بیمارستانم.پیش فروش بوده دیگه