2777
2789

مامانم امروز میخواد بره دوست دختر داداشمو ببینه و در واقع آشنا بشه که رسما بریم خواستگاری

حالا به نظرتون توی قرار اول که امروز باشه چه سوالایی بپرسه؟کلا چی بگه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لا حول ولا قوه الا بالله

مادر پایه!

سوالات رو برادرتون پرسیده دیگه برن فقط برای اشنایی و ببینن ایشون رو

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN

امروز سوالات خیلی کلی بپرسه وارد جزئیات نشه بهتره برای روز اول از سن و شغل و این جور چیزاشون بدونه کافیه جزئیات برای جلسات بعد

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
لا حول ولا قوه الا بالله مادر پایه! سوالات رو برادرتون پرسیده دیگه برن فقط برای اشنایی و ببینن ...

خب بالاخره داره می‌ره ببینه دختره رویه حرفی باید داشته باشن برای گفتن

خب بالاخره داره می‌ره ببینه دختره رویه حرفی باید داشته باشن برای گفتن

خب داداشتون گفته همه چیو به مادرتون دیگه!

برن یکم حالشو بپرسن

احوالشو بپرسن

از پسر خودش از منظر دختر خانم بپرسن

از قصد ازدواجش

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN