2777
2789
عنوان

بیایین به پیجای همدیگه کمک کنیم 😍پر بازدید شه😘❤

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 43 پست
محصولات گیاهی  کرم معجزه شب  داروهای گیاهی  و.... کار من هست⁦🤞🏻⁩⁦🤞🏻⁩

عزیزم آدرس پیجتون رو هم بزارید 

💫سلام دوستای عزیزم    یه پیج پوستی زدم که توش پر از ماسکای ساده و عالی +کلی نکات تغذیه سالم+پوستی هست آدرس پیجم😊:dreamskin_clinic@                                    🌹❤ خدایا شکرت❤🌹                   

@یه_عقاب_تنها_نیست  

عزیزم من ساعت۲۰:۴۱ دقیقه هم رفرش کردم هم بروز رسانی زدم هم دوباره وارد شدم اما برام سه نقطه نیومد الان به نی نی یار پیام میدم درستش کنه گفتم فکر نکنی بهت دروغ قول دادم❤❤

💫سلام دوستای عزیزم    یه پیج پوستی زدم که توش پر از ماسکای ساده و عالی +کلی نکات تغذیه سالم+پوستی هست آدرس پیجم😊:dreamskin_clinic@                                    🌹❤ خدایا شکرت❤🌹                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@یه_عقاب_تنها_نیست     عزیزم من ساعت۲۰:۴۱ دقیقه هم رفرش کردم هم بروز رسانی زد ...

نه عزیزم دیگه مشکلی نیست

اگه نشد هم دیگه اهمیت نداره

نه من میدونم دروغ نمیگی چون دیدم آنلاین بودی همون ساعت

بهش فکر نکن

اگه نی نی یار حذف کرد پیامت رو ک خوبه نشد هم دیگه اشکال نداره

فردا توی لینک حذف میذارمش

این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦

@یه_عقاب_تنها_نیست  

اینم ساعت ۲۰:۴۹ خیلییی زدم رو رفرش نمیدونم چرا نمیاد 

نه عزیزم دیگه مشکلی نیست اگه نشد هم دیگه اهمیت نداره نه من میدونم دروغ نمیگی چون دیدم آنلاین بودی ...

مرسی عزیزم خودمم به نی نی یار ۵ پیام دادم 

بخدا خیلی ناراحت شدم  امیدوارم ببخشی منو ❤

مرسی عزیزم خودمم به نی نی یار ۵ پیام دادم  بخدا خیلی ناراحت شدم  امیدوارم ببخشی منو ❤

نه ایرادی نداره قربونت برم

همین که آنلاین شدی برام کافیه😂❤بیخیال اصلا بهش پیام هم نده مهم نیست

من ناراحت نیستم اصلا این چه حرفیه

چیز مهمی نیست تاپیکی نبود که بخوام نگهش داره

اتفاقا از بی اهمیتی زیادش میخواستم حذفش کنم خودم😂😂😂موفق باشی گلی♥️❤

نه ایرادی نداره قربونت برم همین که آنلاین شدی برام کافیه😂❤بیخیال اصلا بهش پیام هم نده مهم نیست ...

مرسی عزیز دلم 

خیلی حالم بهتر شد از پیامت😘❤

کلا آدم استرسی هستمفتم نکنه ناراحت شه و نبخشه 

بازم مرسی قربونت😘❤❤🌹

همچنین شما ❤🌹

من شال فروشی دارم  Lorascarf2021 الان فالوتون میکنم❤

❤❤

مرسی عزیز دلم  خیلی حالم بهتر شد از پیامت😘❤ کلا آدم استرسی هستمفتم نکنه ناراحت شه و نبخشه&nb ...

آره عزیزم متوجه شدم ناراحت شدی گفتم ک فراموش کن

میگم چون اهمیت نداشت میخواستم حذفش کنم نه بخاطر اهمیت بالاش بخوام نگهش دارم

نه من ناراحت نیستم اصلا

چیز مهمی نیست

تو هم فراموش کن❤♥️🌹🌹🌹🌹🌹🌹

آره عزیزم متوجه شدم ناراحت شدی گفتم ک فراموش کن میگم چون اهمیت نداشت میخواستم حذفش کنم نه بخاطر اهم ...

😘❤🌹 حالت همیشه عالی باشه

سلام عزیزم من تو تاپیکتون دیدم شما پرستار هستید میشه چندتا سوال بپرسم با دیپلم تجربی میشه تو بیمار ...

سلام عزیزم الان پیامتونو دیدم  من خودم دانشجوی پرستاری هستم  و با دیپلم تجربی تنها نه اما میتونید از طریق هلال اهمر یا جهاد دانشگاهی مدرک بهیاری بگیرید و از اون طریق به بیمارستانی درخواست بدید و جذب بشید

سلام عزیزم الان پیامتونو دیدم  من خودم دانشجوی پرستاری هستم  و با دیپلم تجربی تنها نه اما ...

مرسی که جواب دادید🙏🏻

خب میشه بگسد چقد حقوقشه و چه کارایی انجام میدن؟ 

بعدا میتونه ارتقا پیدا کنه؟ 

☘️الهم صل الله محمد واله محمد☘️