2777
2789
عنوان

غذا نخوردن بچه ۱ ساله

305 بازدید | 26 پست

دوستای عزیزم سلام شبتون بخیر 

من پسرم ۵ روزه اصلا غذا نمی خوره فقط میوه و بیسکوییت فرنی از این چیزا به نظر شما چیکار کنم کسی تجربه داشته ؟؟ 

اذیتش نکن هرچی دوست داره بده بخوره یا غذاهارو براش تزئین کن با بازی بده بهش

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه منم دوسه روزه بدغذا شده. البته مطمئنم از دندوناشه...بهش ازین شربت زینک ها میدم...و تا یه وعده شو بخوره کلّییییی خسستم میکنه... از شمام لابد بخاطر دندون هست

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
خوب ویتامین بهش میرسه؟؟

معلومه که میرسه میوه ها و فرنی منبع ویتامینن

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 
[QUOTE=218491806]معلومه که میرسه میوه ها و فرنی منبع ویتامینن[/QUOTEوای خوب شد گفتین خیلی ناراحتم چن ...

واقعا 😭😭😭وای خدااااا چقدر اذیتش کردم 😭😭😭

به این فکر کن اگه به زور غذا نداده بودی بچه ضعیف میشد چه کودک آزاری؟وظیفه مادر همینه

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..

پسر من همینارو هم نمیخوره اینقدر باید گولش بزنم اگه یه روز کار داشته باشم گشنه میمونه 😢😢😢😢4سالشه هر وعده غذا 4ساعت طول میکشه تا بخوره

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........