2777
2789
عنوان

با همراهی من لاغر شوید

8141 بازدید | 28 پست

سلام ب همه دوستان عزیزم

دلیل من برای زدن تاپیک بیشتر کمک ب خودم  هست  امیدوارم ک شما هم از تجاربی ک میزارم استفاده کنید و باهم ب وزن دلخواهمون برسیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل همه کسایی ک اضافه وزن دارن و راه های مختلف و رفتن و امتحان کردن هستم

ولی چند روزیه ک با ی رژیم خیلی خوب آشنا شدم دیدم تنهایی پیش رفتن یکم سخته و انگیزه آدمو پایین میاره

اومدم تا با شیر کنم و باهم پیش بریم

لایک کن 

وقتی به عنوان و یا تاپیک هام نگاه میکنی من یک مادر فداکار هستم .. که دخترم را از سر آغاز تولدش تا الان ،از هیولاهای جامعه محافظت کردم ... کاری نکردم که به افراد دیگران دل ببندم و محتاج عشق دیگران شود ...    اگر تاپیک هام را ببینی برای دخترم هست نگرانش هستم وقتی کنکور قبول شود دیگر تاپیک های کنکوری نخواهد بود انشالله کنکور ۱۴۰۲هست دعا کنید  وزن ۷۸ 

شاید شما هم از رژیم ایگوانا چیزی خونده یا شنیده باشید

من دو سه روزه شروع کردم و دارم نتیجه های خوبی میبینم 

اگه موافق باشید باهم پیش بریم

بدون بهونه

بدون اینکه بگید شنبه بعدی 

و ازین قبیل دست اندازها

اول از همه باید بگم ک بچه ها لاغری یا ب عبارتی اراده کردن تو هر زمینه ای کار خیلی سختیه ،پس اگ قراره شروع کنید اول خوب فکراتونو بکنید ک ایا انقد اراده دارید یا نه؟؟انقد قوی هستین یا نه؟؟واقعا از چاقی خسته شدین یا نه؟؟

لاغری اولین ارمغانی ک برای شما داره سلامت جسمانی بدنتون و سلامت قلبتون هستش 

دومین حسی ک واقعا میتونه لذت بخش باشه حس سبکی هستش

طبق حرف کسایی ک ی زمانی چاق بودن ،دگ حتی برای خم شدن و بستن کفشتون شکمتون ازارتون نمیده و کلی سختتون نمیشه 

اعتماد ب نفس ب شدت بالا میره 

و دگ هرلباسی ک بپسندین ،این شما هستین ک انتخاب میکنید نه اینکه هرچی دم دست فروشنده باشه و ب سایزتون بخوره مجبور شید بردارین 

دوم باید بگم ک سرخودتون رو کلاه نذارید لطفا اگر طبق چیزایی ک نوشتیم عمل نکردین شهامت داشته باشین و بگید 

و مثلا بعضیا کل رژیم رو رعایت کردن بعد دوتا شیرینی هم وسطش اضافه خوردن اخرش هم میگن بخداا مو ب مو انجام دادیم ولی اون دوتا شیرینی رو دگ نمیگن ک خوردن !حداقل با خودتون رو راست باشین 

✅✅✅سوم از همه اینکه من رشتم مرتبط با تغذیه بود و تو دانشگاه واحد تغذیه پاس کردم و غذا و ترکیبات رو خیلی کامل میشناسم و ی دوره رژیم نویسی پیش استاد خودم کلاس رفتم 

چیزایی ک میگم از خود درآورده نیس و خیلی از اطرافیانم لاغر شدن باهاش و خودمم برای عضله سازی ک رژیم دارم از همین روش استفاده کردم 

و این مژده رو میدم ک اگ واقعا انجام بدین لاغر میشید 

❇️❇️با اینکه کالری شماری خیلی روش درست و مطمئنی هستش ولی من از اونجایی ک میدونم اکثر ادمای چاق حوصله هررروز کالری شمردن رو ندارن و ب عبارتی بعد چن روز خسته میشن  و ترک میکنن رژیم رو پس از شما نمیخوام ک کالری بشمارید خودم سعی کردم ک ی کالری مشخصی تو بازه بندی بهتون بگم

❗️❗️❗️❗️ما اینجا نمیخوایم تمام اصول تغذیرو مو ب مو‌رعایت کنیم چون شاید ی کم سختتون بشه و ناامید بشین پس سعی میکنیم بیشتر با تجربه و اصول کلی لاغر کنیم ❤️❤️

🍕🍦🍭🍰🍫🎂🍟🍟🍟🧀جا داره بگم ک خوردن چیزهای بی ارزش و اصطلاحا جانک فود تا اطلاع ثانوی تعطیله 

نوشابه ،ابمیوه های مصنوعی ،قند ،انواع شکلات و آبنبات ،سس سفید ،نون و ارد سفید ،فست فوود ،انواع تنقلات مثل چیپس و پفک 

ورزش 

اجبار نداریم درمورد ورزش ولی کسایی ک انجامش بدن خیلی خیلی سریعتر نتیجه رو میگیرن ولی بدون ورزش هم شما کم میکنید ،

ولی روزی نیم ساعت پیاده روی خیلی پیشنهاد میشه ب همه حتی شده تو خونه راه برید .

ورزش سنگین هم نکنید فعلا چون بعد ی مدت بدنتون عادت میکنه و دگ وزن نمیاد پایین