2777
2789
عنوان

کمک!یه بدبختی جدید

482 بازدید | 28 پست

رفقا سلام

عاقا ما یه رفیق فاب داشتیم ک یه خواستگار داشت و خانوادش مخالف بودن و پنج سال این دو تا تلاش میکردن ک بهم برسن پسره این اواخر دنبال کارای خونش بود ک بیان و اینبار خانواده رو راضی کنن و ازدواج 

که متوجه شدیم رفیق جان مدتیه با یکی دیگه رل زده و میخوان نامزد بشن هیچی دیگه اون پسر اولی با قلبی شکسته کشید کنار و دوستمون با پسر دومی ازدواج کرد از قضا این پسر دومی خواستگار قبلی منه بیچاره بوده و دوسالم علافم بود ولی به هر بدبختی بود رفت 

حالا مشکل اصلی اینجاس ک من بخاطر اینکه اون پسر اولیو قالش گذاشت و لاشی بازی در اورد و به من انقد دروغ گفت باهاش یکم سرد شدم الان چپ و راست میده ب مادرنامزدش میگه فلانی(من) هی هر روز بهم میگه من نامزدتو دوست داشتم خیلی وقت با هم دوست بودیم و تو اومدی افتادی وسط زندگی من بعد اون مادر نامزده هم به دوستام گفته برید بهش بگید چرا دست از زندگی پسرم بر نمیداری و چرا اعصاب عروسمو بهم ریختی

در صورتی ک من روحمم از این ماجرا ها خبر نداشته و پسرشم از نزدیک ندیدم و اینا همه ساخته ذهن رفیقم بوده الان من باید چه واکنشی نشون بدم خداایی؟😅 

میشه به منم رای بدین ایشالا به هرچی خاسین برسین🙂

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی 

محل نده 

یا با مادر دوستت تماس بگیر بگو به دخترش بگه دست از توهم برداره و تو اگه اون پسر رو می خواستی همون موقع خواب مثبت می‌دادی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
انگیزه ات از این پروفت چیه😂😂😂

😂😂😂همیشه تو واتساپم از ای پروفا میزارم کاریم ندارم مدیر میبینه و اینا  خواهرم دیدتش میگ چرا عکس خودت رو گذاشتی پروفایل بزار مردم شاد شن

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
ینی چی

ینی اینکه تمام مدتی ک باهم بودن منو بقیه دوستامم برای بهم رسیدنشون خیلی تلاش کردیم بعد همیشه ابجی و داداش همدیگه رو صدا میزدیم و خیلی تنها بود و بعد رفتن دوستمم همیشه میومد با من درد و دل میکرد کلا رابطه خواهر برادری بسیار نزدیکی داریم