2777
2789
عنوان

کمک!یه بدبختی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی اینکه تمام مدتی ک باهم بودن منو بقیه دوستامم برای بهم رسیدنشون خیلی تلاش کردیم بعد همیشه ابجی و ...

😐😐😐ول کن بابا اخر داداشا ختم میشه ب شوهری😂😂

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤

اول میری دم در خونش یه مشت قشنگ تو صورتش میزنی بعدم میگی من مثل تو عقده ی داشتن شوهر و ندارم همین😆

دختر بودن جرم نیس..دختری که بلند میخنده بیحیا نیست حالش خوبه! دختری که میخواد حقش و بگیره سلیطه نیست، توانمنده! زنی که طلاق میگیره مطلقه نیست، مجرده!دختری که نمیخواد ازدواج کنه ترشیده نیست، مستقله!...      ❤علاوه بر اینکه چشم هارا باید شست، جوردیگر باید دید؛  مغز هارا باید  شست... جوری دیگر باید اندیشید!  
اهمیت نده عزیزم

اهمیتی ک نداره برام فقط میخاستم بدونم جواب مادر نامزدشم ندم یا بدم همین میترسم به حال خود بزارمش هر روز ماجرای جدید داشته باشم باهاشون بعدم تو یه محیط کوچیک زندگی میکنیم دوست ندارم حرفی زده بشه

منم الان متوجه شدم     یعنی رابطشون خواهر برادریه

اها. راس میگه منم بودم تو این شرایط.. هنوزم بعد از سالها هرجا ببینه خواهر برادری احوال پرسی می‌کنه... . که با دوستمم به هم نرسیدن

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اها. راس میگه منم بودم تو این شرایط.. هنوزم بعد از سالها هرجا ببینه خواهر برادری احوال پرسی می‌کنه.. ...

خیلی سخته خیلی با وجدان و شریف بود هنوزم هر کاری میکنه با ذوق میاد برام تعریف میکنه اخرشم میگه ابجی اگه تو نبودی معلوم نبود چی ب سرم میومد وضعیتش بعد رفتن دوستم خیلی حاد بود اما الان خداروشکر خیلی بهتره

اهمیتی ک نداره برام فقط میخاستم بدونم جواب مادر نامزدشم ندم یا بدم همین میترسم به حال خود بزارمش هر ...

اگه یکبار دیگه گفت بگو من حتی پسر شمارو در حد خودم نمی بینم که بخوام بهش سلام کنم چه برسه مکالمه و بهم ریختن زندگیش در ضمن دفعه ی دیگه پشت سر من حرف بزنید برخوردم اینجوری نیست قطعا 

بعدشم هرچی گفت بی اهمیت باش انگار نه انگار

مهربون باش،این تورو زیبا میکنه  
اخی حتما صلاحشون نبوده

مادر پسره مریض سرطانی بود. خدا رحمتش کنه فوت شد. پسر هم خاطر دوستمون خیلی میخواست. ی مدت دوست بودن. راستش دوستم یکم زیادی لوس بود. بعد به هم زده بودن. ولی پسره هی می‌گفت بیا بریم بیمارستان به مادرم بگم عروسته. روزای آخر خوشحالیشو ببینم. دوستمم میترسید از عواقبش. 

الان از دوستم خبر ندارم. اما پسر ازدواج کرده. گاهی بیرون میبینمش. اما هنوزم که هنوزه منو میبینه غم میشینه به نگاهش.. یاد اون روزا میوفته

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
مادر پسره مریض سرطانی بود. خدا رحمتش کنه فوت شد. پسر هم خاطر دوستمون خیلی میخواست. ی مدت دوست بودن. ...

وایطی عزیزم چقدر ناراحت شدم خدارحمتشون کنه بهترینارو هم برای دوستتون هم برای اون اقا می خوام همچنین برای شما عزیزدلم

مهربون باش،این تورو زیبا میکنه  
وایطی عزیزم چقدر ناراحت شدم خدارحمتشون کنه بهترینارو هم برای دوستتون هم برای اون اقا می خوام همچنین ...

فدای مهربونیت. همچنین