2777
2789
عنوان

بارداری

168 بازدید | 17 پست

درود دوستان ۶هفته باردارم از دیروز تا حالا حالت تهوع وحشتناک دارم و هیچی نخوردم بیحالم تب هم کردم یکم. صبح رفتم سرم زدم ولی هنوز همونطوریم و دراز کشیدم اصلا اشتها ندارم☹️اگه تجربه دارین میشه کمک کنین🙏🏻

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!

گلم ب ۶بخور یکم بهتر میشی خواهرم مثل شما خیلی بیحاله ولی من فقط حالت تهوع دارم

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۶ هفتم ، وقتایی ک خیلی حالم بده زنجبیل بو میکنم ، واس من خیلی تاثیر داره ، ویتامین B6هم خوبه&nbs ...

ممنون از راهنماییتون♥️

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
گلم ب ۶بخور یکم بهتر میشی خواهرم مثل شما خیلی بیحاله ولی من فقط حالت تهوع دارم

مرسی🥰

حالت تهوعت که عادیه چون برا منم دقیقا از هفته ۶ شروع شد و الا که هفته ۱۴ ام یکم بهتر شده. ولی برا ...

رفتم پیش پزشک معاینه کرد حتی تست کرونا هم دادم گفت چیزی نیس مربوط به بارداریِ

رفتم پیش پزشک معاینه کرد حتی تست کرونا هم دادم گفت چیزی نیس مربوط به بارداریِ

عههه  ! 

منم بدنم خیلی گر میگیره و داغ میشه

ولی تب نکردم تاحالا

شاید بدن شماهم این طوری ری اکشن نشون میده...

خب پس خداروشکر که طبیعیه

عههه  !  منم بدنم خیلی گر میگیره و داغ میشه ولی تب نکردم تاحالا شاید بدن شماهم این طوری ...

خیلی حال بدیه😩

الهی😦 متخضص زنان خوبم برو  ، شاید یک راهکار داد و حالت بهتر شد

شما بچه اولته؟چند سالته؟

مرسی    همچنین کوچولو شما🌱

ممنون عزیزم🥰فقط امیدوارم حالم خوب شه. از دیروز تاحالا چیزی نخوردم یعنی نمیتونم بخورم