2777
2789
عنوان

تاخیر بعد مصرف مدروکسی پروژسترون

| مشاهده متن کامل بحث + 12493 بازدید | 54 پست
پس چه جوري تنبلي داري كه پلي نيستي؟

نمیدونم من اگر دارو نخورم شاید ۶ ماه یه بار پری شم،ولی وقتی رفتم سنو و آزمایشات هورمونی رو دادم دکتر گفت شما پلی کیستیک نیستی 🥴

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک
توکل بر خدا، من یه دفعه دوسال پیش بی بی مثبت شد آزمایشمم مثبت شد ولی بتا اومد پایین و تموم شد، جنسیت ...

هنوز مشخص نیست منم بعد ۷ سال باردار شدم یه سقطم داشتم ۳ سال قبل

😎😉😉😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز مشخص نیست منم بعد ۷ سال باردار شدم یه سقطم داشتم ۳ سال قبل

فکر کردم نی نی به دنیا اومده، ان شالله بسلامتی بغلش کنی به حق حضرت زینب سلام الله علیها 

[QUOTE=218453461]نمیدونم من اگر دارو نخورم شاید ۶ ماه یه بار پری شم،ولی وقتی رفتم سنو و آزمایشات هورمونی رو دادم دکتر ...[/QUOTنميدونم والا!من بعد از زايمانم پلي كيستيك شدم قبلش نرمال بودم 

اره اونم هاله ایی که فقط خودم میدیدم 😂😂

تست امروز منم بعد خشک شدن خط دومش افتاده که به قول شوهرم ماه های قبل هم همین وضع رو داشتیم🤪🤪🤪

[QUOTE=218453461]نمیدونم من اگر دارو نخورم شاید ۶ ماه یه بار پری شم،ولی وقتی رفتم سنو و آزمایشات هور ...

دکتر به من گفت برا پلی کیستیک باید یه هورمون(که اسمش یادم نیست) و تخمک های داخل تخمدانها دچار مشکل باشند که مت هیچ کدومو نداشتم گفت ممکنه مشکل به خاطر چاقی شکمی باشه