2777
2789
عنوان

خرید ماهانه

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه سال تمام از فروشگاه کوروش خرید کردم یه روز تعطیلی بود ورفتم از مغازه کنار خونمون خرید کردم دید ...

منم چندساله عروسی کردم همش، از هایپر سرکوچمون خرید میکنم قیمتاشم خدایی خوبه. 

ولی این ماه دلم میخواست برم جای دیگه خرید کنم ببینم چجوره 

قمار بی برنده ایست قمار تلخ زندگی.. 🖤🥀
من سه سال تمام از فروشگاه کوروش خرید کردم یه روز تعطیلی بود ورفتم از مغازه کنار خونمون خرید کردم دید ...

دقیقا همین طوره.تازه کلی هم منت دارن که چقدر تخفیف بهتون میدیم.اگه تخفیف بدن که پول این همه تبلیغ تلویزیونی رو از کجا بیارن؟!

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم چندساله عروسی کردم همش، از هایپر سرکوچمون خرید میکنم قیمتاشم خدایی خوبه.  ولی این ماه دلم ...

از همونجا خریداتو کن عزیزمن این فروشگاها به ظاهر تخفیف میزنن باورت میشه یه چایی رو با تخفیف زده بود هشتاد تومن مغازه کنار خونمون خریدم پنجاه.البته مال پارساله این قیمتا

کوروش تخفیفاش بیشتره به صرفه تره بعضی شهروندها اجناس شبک دارن البته گرونن وکلا زیاد آف ندارن رفاه ...

حالاشهرما کلا شهروند نداره. 

فقط همون رفاه و کوروش 

دقیقا همین طوره.تازه کلی هم منت دارن که چقدر تخفیف بهتون میدیم.اگه تخفیف بدن که پول این همه تبلیغ تل ...

یه بار همین فروشگاهارو تلوزیون نشون داد مردم اعتراض کرده بودن به گرون فروشیشون ولی درست نمیشن فقط اسم تخفیف میذارن رو اجناس دوبرابر میفروشن

از همونجا خریداتو کن عزیزمن این فروشگاها به ظاهر تخفیف میزنن باورت میشه یه چایی رو با تخفیف زده بود ...

اره مثل اینکه بایدهمین کارشم کنم😄

دقیقا همین طوره.تازه کلی هم منت دارن که چقدر تخفیف بهتون میدیم.اگه تخفیف بدن که پول این همه تبلیغ تل ...

الکیه یکی اقواممون گفت رفتم رفاه خرید کردم کل خریدام شده یک میلیون هشتصد. 

بزج بعد همون خریدارو جای دیگه کردم با دویست سود😑