سلاااام. نامزدم مذهبیه وخیلی سرده،عاشقمه اما هرکاری روگناه میدونه حتی باهام چت هم نمیکنه دارم دیوونه میشم انگار که اضافیم. چندین باربهم گفته که دلیل این رفتاراش چیه اما نمیتونم تحمل کنم بی تفاوت باشه. چیکارکنم به نظرتون؟
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
میشه لطفا کمکم کنید؟ کسی هست که باچنین آدم مذهبی سخت گیری ازدواج کرده باشه؟
من شبیه اینو شنیدم تو فامیلا. یکی هست بعد سال ها زندگی هنوز به خانمش اجازه نمیده صندلی جلو بشینه!!!! مریصه دیگه. هیچ دلمم نمیخواد ببینمش . ولی شنیدم همچین آدم مزخرفی هست دورمون متاسفانه