2777
2789
عنوان

کسی هست وسواس نجس پاکی داشته باشه

287 بازدید | 17 پست

سلام. من هی خوب میشم چند روز بعد دوباره واکنش های بد نشون میدم یا اتفاقات غیر منتظره برام می افته که مواجه میشم با خون و نجاست و این ها ذهنم خیلی مشغول میشه و تا چند روز درگیر میشم. واقعا موندم چکار کنم

مثلا اتفاقی  چهار روز پیش برام افتاد، من هیچ جا رو نرفتم بشورم که مثلا با وسواسم مقابله کنم ولی کل این چهار روز خودخوری و گریه امانم بریده چرا انقدر من به این مسایل اهمیت میدم اخه

گریه؟؟

دختر یه مشاور برو🙄

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

همین بی تفاوتی رو فعلا ادامه بده

اولش طبیعیه گریه میکنی و خودخوری ولی بعدش عادت میکنی

وسواس یه شبه نمیاد که یه شبه از بین بره

الان وسواس مثل یه درخت تنومند ریشه زده تو وجودت ،،اگه بخوای کم کم ریشه کن میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور هم رفتم از یه جایی به بعد گفتم همه اش به اراده من هست اگر صد جلسه مشاوره برم و نتونم کاری بکنم ...

نجاست چی مثلا

کاش خودتو با چیزای دیگه مشغول کنی

من دستمودتا ارنج میکنم تو دهن سگ بزور وادارم میکنن دستنو بشورم  خلاصه میدونم وسواس چقدر زجر اوره 

ولی خب بگم مشهور بی تاثیر هم نیست

خودتو سرکوب نکت مدیریت کن بزور جلوی خودتو نگیر عادی سازیش کن

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(
نجاست چی مثلا کاش خودتو با چیزای دیگه مشغول کنی من دستمودتا ارنج میکنم تو دهن سگ بزور وادارم میکنن ...

ببین انقدر فکر آدم درگیر میشه که متوجه نمیشی دو ساعته سه ساعته نشستی فکر میکنی کجاها نجس شده برم بشورم اونجا هم بشورم یا فقط اینجا بعد اخرش که این همه کارا رو می کنی میگی وا شایدم از اول هیچ جا نجس نشده بود پس من برای چی رفتم شستم. ذهن آدم درگیر میشه از همه کاری می مونی

ببین انقدر فکر آدم درگیر میشه که متوجه نمیشی دو ساعته سه ساعته نشستی فکر میکنی کجاها نجس شده برم بشو ...

منظورت از نجس همون کثیف هست؟؟یا همین چیزایی مثل سگ که گفتن نجسه؟؟

منظورت از نجس همون کثیف هست؟؟یا همین چیزایی مثل سگ که گفتن نجسه؟؟

اره ادرار مدفوع خون سگ خوک این ها که جزو نجاسات میشه.

ولی بعضی ها هم هستن که به کثیفی وسواس دارن اون هم سخته.

ولی نجاسات چون مربوط به دین میشه سخت تره برای من که این طوریه

اره ادرار مدفوع خون سگ خوک این ها که جزو نجاسات میشه. ولی بعضی ها هم هستن که به کثیفی وسواس دارن او ...

در این باره واقعا حرفی ندارم

خون که اگه میگن نجسه برا موقع نمازه که نباید بدنت خونی باشه

سگو اینا هم بهتره نگهداری نکنی خب

اگه مشکلت از نظر دینی باشه با مرجع تقلید ثحبت کن