2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک

1465 بازدید | 24 پست

سلام دوستان،چون خودم ازاین رژیم استفاده کردم میتونم بگم محشره رژیمش، تحت هیچ شرایطی سراغ قرص لاغری نرید،من فقط ۳روز اسلیم مکس خوردم اصلا نتونستم بخوابم ن انرژی داشتم،تازه ۱ماه پری رو عقب انداخت،خوب بریم سراغ این رژیم، من خودم ۸۹کیلو بودم با این رژیم شدم ۶۹کیلو درعرض ۳ماه،رژیم سختی نیس بنظرم فقط چندروز اولش،والا من هیچ میوه ای رو حذف نکردم 😄ولی برنج،ماکارونی،نون،ته دیگ،نوشابه ،شکر رو حذف کردم،بحدی سایز کم میکنه،تازه مثلا خواستم لوبیا بخورم،۲کاسه لوبیا می‌خوردم😊ولی گاهش وزنم عاالی بود،اگه میخواید تا عید هیکل روفرمی داشته باشید این روش خوبیه😉فقط درکنارش زینک حتما مصرف کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مگه غلات تو کتو حذف نیست ؟ من خودم کتو گرفتم اما شما میگی دو کاسه لوبیا چطور شد؟🙄

ایشون مثل اینکه لوکرب گرفتن

رفتم تو را یادم فراموش ! فراموشتون نمیکنم دوستای نی نی سایتیم .. بدرود

اما این روشی که شما جلو بردی کتوژنیک نیست اسکش رژیم لوکرب هستش که خیلی از رژیم کتوژنیک هم بی ضرر تر و بی خطر تره 

خدا میخواسته من امروز چشمم به تاپیک شما بخوره 

چون درمونده شدم از هرچی رژیم بیخود که گرفتم .. 

فکرم همش به قرصای لاغری و رژیمای سخت و ناجور بود 

خودم از این رژیم که شما گفتی اطلاع داشتم چون رژیمی نمونده که نگرفته باشم اتفاقا دیروز به فکرش بودم و همین امروز هم اولین روز رژیممه 

حالا که گفتی نتیجه داده خیلی خوشحالم کردی یجورایی انگیزه گرفتم ازت عزیزم

واقعا میوه هم خوردی تو کتو لاغر هم شدی؟ آخه الان تو تثبیتم بدجور دلم میوه میخواد به نظرت بخورم؟

واقعا تثبیتی یا اینکه استپ شدی و هنوزم قصد کاهش داری؟ 

گلم چرا خودتو اذیت میکنی برو دو واحد میوه بخور 

لوکرب چرا نمیگیری لوکرب در واقع یجور تثبیت بعد از کاهش کتو هستش 

واقعا میوه هم خوردی تو کتو لاغر هم شدی؟ آخه الان تو تثبیتم بدجور دلم میوه میخواد به نظرت بخورم؟

قدوزنت چنده چقد کم کردی با کتو 

واقعا تثبیتی یا اینکه استپ شدی و هنوزم قصد کاهش داری؟  گلم چرا خودتو اذیت میکنی برو دو واحد می ...

اره عزیزم تثبیتم دوماه کتو بودم الان تثبیتم تو تثبیت اول کم چرب می‌کنه بعد غلات اضافه می‌کنه بعد میوه و بعد نان و برنج

عزیزم مگه غلات تو کتو حذف نیست ؟ من خودم کتو گرفتم اما شما میگی دو کاسه لوبیا چطور شد؟🙄

خوب چون من قندم پایین بود نمیتونستم هیچی نخورم ک😅والا من همه چی استفاده کردم حتی بسکوییت،و از کاهش وزنم خیلی راضی بودم