2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 24 پست
واقعا میوه هم خوردی تو کتو لاغر هم شدی؟ آخه الان تو تثبیتم بدجور دلم میوه میخواد به نظرت بخورم؟

وزنت اگه تکون نمیخوره شوک وارد کن مثلا س روز میتونی آب درمانی کنی،خوب عزیزم من تو تابستون هم بود رژیمم،انار، هندونه، همه میوه استفاده می‌کردم حتی بستنی هم میخوردم ولی خیلییی کم چون فشارم میوفتاد اوایل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ک گفتین میخواین رژیم کتو بگیرین

هنوز ک نگرفتم

قبلا گرفتم خیلی حالم بد شد موهام بشدت میریخت و چشامم سیاهی میرفت حالت غش و ضعف داشتم 

درمونده شدم به قران 

مگه ۵ کیلو اضافه وزن  چیه که انقد من دارم باهاش زجر میکشم یعنی نمیشه یه هفته ای ده روزه چمیدونم فقط کم بشه راحت شم از دستش عین خوره افتاده به جونم 

رفتم تو را یادم فراموش ! فراموشتون نمیکنم دوستای نی نی سایتیم .. بدرود
هنوز ک نگرفتم قبلا گرفتم خیلی حالم بد شد موهام بشدت میریخت و چشامم سیاهی میرفت حالت غش و ضعف داشتم& ...

۵کیلو ک اصلا چیزی نیس  ک بخوایی اینقد خودتو درگیرش کنی🤩فقط کمتر از قبل غذا بخور گلم،آبجی هرکی ی دغدغه داره،من پوستم بحدی سفید بود ضد افتاب ک میزدم فک میکردن چندلایه کرم زدم،ولی بیماری ماکولار آمیلوئیدوز گرفتم🤧😭و جالب اینه درمان قطعی نداره

۵کیلو ک اصلا چیزی نیس  ک بخوایی اینقد خودتو درگیرش کنی🤩فقط کمتر از قبل غذا بخور گلم،آبجی هرکی ...

مگه به همین راحتیه 

اگه اینجور بود که تو همین ۶ ماهی که رژیمم بایسی کم میشد 

قبلنا چون زیاد وزن کم کرذم لابد الان اینجوریه 

رفتم تو را یادم فراموش ! فراموشتون نمیکنم دوستای نی نی سایتیم .. بدرود