2777
2789

یه به هفته ای هست همش گریه میچسبه بهم درست غذا نمیخوره  نمی‌دونم چه کنم اصلا بچه بدقلقی نبود منم تحملم کم شده چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه ؟ اضطراب نداره؟

نمی‌دونم قبلاً انقد خوب بود غذا شو‌میدادی می‌خوابید سرحال بود بازی میکرد الان میرم جایی میچسبه بهم اذیتم می‌کنه همش شیر میخاد

دستت رو تمیز بشور که آلوده نباشه بعد یه مقدار با آب سرد که زیاد اذیت کننده نباشه انگشتت رو بزن به آب ...

آخه چرا همش میچسبه به من شیر میخواد  . تنهام منم کمک ندارم

خب داره دندون در میاره بخاطر اونه

آخه قبل ورم دندونشم یکمی اینطوری بود الان بدتر شده کلافه شدم نمیتونم خودمو کنترل کنم سرش دو سه بار داد زدم الان شدید عذاب وجدان گرفتم گریه می میگیره

آخه چرا همش میچسبه به من شیر میخواد . تنهام منم کمک ندارم

فکر میکنه دردش با شیر خوردن حل میشه به شما میچسبه که مشکلش حل شه .

همین کار که گفتم انجام بده دردش آروم میگیره فقط خواستی  با آرومی روی لثه ش بکش .

فکر میکنه دردش با شیر خوردن حل میشه به شما میچسبه که مشکلش حل شه .همین کار که گفتم انجام بده دردش آر ...

روی همون قسمت که ورم داره؟به آب یخ بزنم دستمو یا آب سرد؟

پسر منم همین بود موقع دندون درآوردن از قبل اینجوری میشن اذیت میشن.نگران نباش چیزی نیست حل میشه

میترسم از این اضطراب جدایی ها باشه دگه همینجوری بمونه کچلم کرده چند وقت طول میکشه؟