2777
2789

۹آذر زایمان کردم.از واژن تا مقعدم پاره شده.چهارتا داخلی خوردم سه تا بیرونی.از همون اول اصلا نمی تونستم تکون بخورم دوبار به ماماها گفتم نگاه کردن گفتن خوبه، چهار نفردیگه تو بخش بودن همشون خیلی راحت راه میرفتن و می نشستن.یکیش ۱۳تا بخیه،یکیشم ۲۲تا بخیه داشت😐 منم رو پسرم چهارتا داخلی خوردم با چهارتا بیرونی.مث آهو میپریدم،هیچکارم نشد...اینبار از درد فقط دراز کش بودم.دیروز متوجه شدم دردم کم شده تو آینه نگاه کردم،بخیه نزدیک مقعدم سرجاشه،دوتا دیگه کاملا باز شدن. امروز رفتم زایشگاه، گفتن داخلی ها خوب جوش خورده،عفونت هم نداری، بیرونی ها خودش جوش میخوره،فقط یه کپسول آناهیل داده... گفتم دوباره بخیه بزنین،قبول نکردن گفتن جوش میخوره...مگه میشه خودش جوش بخوره،اندازه دوسانت بازه🥺 حالا گفتن دوروز دیگه بیا دوباره معاینه ات کنیم.با وجود اینکه زایمان حیلی راحتی داشتم بخیه هام نابودم کرد.

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜

چقد زایمان طبیعی سخته .ابجیم جر خورد اینقد بخیه خورد افتادگی رحم هم یکم پیدا کرد حالا فقط یکی هم زاییده😐

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد زایمان طبیعی سخته .ابجیم جر خورد اینقد بخیه خورد افتادگی رحم هم یکم پیدا کرد حالا فقط یکی هم زای ...

اره منم پشیمون شدم بخدا،فقط بخاطر این طبیعی رو دوست داشتم که خودم کارهامو بکنم،اما دو باره مث سزارینی ها افتادم یه گوشه

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜

وااای یادم به روزای سخت خودم افتاد 😖😖😖

برو یه جا دیگه حتما معاینت کنن خیالت راحت شه

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂
اره منم پشیمون شدم بخدا،فقط بخاطر این طبیعی رو دوست داشتم که خودم کارهامو بکنم،اما دو باره مث سزارین ...

ابجیم بیست روز نمی‌تونست بشینه .حالا افتادگی هم پیدا کرده زیر شکمش گاهی خیلی درد می‌کنه 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی